2777
2789
عنوان

خودکشی

501 بازدید | 90 پست

زندگیم گوهه ، گوه هر روز کار تکراری

حتی از افسردگی حال شونه کردن مو رو هم ندارم از موقعی که چشامو باز میکنم تا شب روی تخت با گوشی ور میرم

وضع خانواده و مملکتم که گوهه خودمم از درون شکافتم

وضع خانواده هم خیلی بده هر روز گریه ، فکر خودکشی ولم نمیکنه دیگه خسته شدم

کنکورمم نزدیکه اصلا تمرکز درس ندارم

همش تو خونمون دعواست و هیچ کس منو دوست نداره نه محبت میکنه نه دوستی دارم نه فامیلی نه خاهری دیگه داره قلبم وایمیسته

بیرون نمیبرنم اجازه بیرون رفتنم ندارم نهایت ۲۰ روز یکبار بریم خونه مادر بزرگا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همه اينا خودكشي راهش نيست.

برو دانشگاه،از اين محيط دور شو.

همه چي به مرور حل ميشه.

مگه ماها زندگيمون گل و بلبله؟

با خودكشي نه دنيا داري نه اخرت. اين فكراي شيطاني هم نكن دختر خوب

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

تو رو خدا این کلمه خودکشی رو فراموش کن واینجوری نگو با وجود همه مشکلاتت خوب بخون درستو برو دانشگاه خودتو نجات بده خودکشی راه نجات یا درس خوندن مرگ وزندگی ما دست خداست نباید دخالت کنیم باشه

عزیزم اول تصمیم بگیر خودت به خودت کمک کنی. تکلیف کنکورت رو روشن کن آدم خوندن هستی بشین بخون بدون توجه به شرایط ( خودم تو شرایط به شدت سخت خوندم البته کتابخونه رفتم) اگه نمیخای بخونی سال دیگه ثبتنام کن بدون کنکور برو یه رشته بخون . کم کم کارای شخصیت رو سازماندهی کن . کم کم مشکلات شخصیت رو حل کن. از دوست خیلی صمیمی زیاد ضربه خوردم به نظرم سعی کن دوست معمولی داشته باشی و زیاد صمیمی نشی با کسی وابستگی بدی میاره با این شرایط روحیت. کم کم انرژی مثبت بفرست. برای وضع کشور فعلا هیچ کاری از دست تو برنماید اینو کلا فعلا رها کن تمرکز کن روی خودت بعد کم کم خانوادت

با همه اينا خودكشي راهش نيست. برو دانشگاه،از اين محيط دور شو. همه چي به مرور حل ميشه. مگه ماها زندگي ...

اخه با این درس خوتدم مگه اصلا قبول میشم دانشگاه!! معلومه که نه تمرکز حفظ کردن ۱ صفحه رو ندارم از صبح نشستم رو به روی کتاب ۱ فصلو نتونستم بخونم همین الانشم صدای دعوا تو سالن داره دیوارو تکون میده