2777
2789
عنوان

خودکشی

1786 بازدید | 187 پست

زندگیم گوهه ، گوه هر روز کار تکراری

حتی از افسردگی حال شونه کردن مو رو هم ندارم از موقعی که چشامو باز میکنم تا شب روی تخت با گوشی ور میرم

وضع خانواده و مملکتم که گوهه خودمم از درون شکافتم

وضع خانواده هم خیلی بده هر روز گریه ، فکر خودکشی ولم نمیکنه دیگه خسته شدم

کنکورمم نزدیکه اصلا تمرکز درس ندارم

همش تو خونمون دعواست و هیچ کس منو دوست نداره نه محبت میکنه نه دوستی دارم نه فامیلی نه خاهری دیگه داره قلبم وایمیسته

بیرون نمیبرنم اجازه بیرون رفتنم ندارم نهایت ۲۰ روز یکبار بریم خونه مادر بزرگا

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همه اينا خودكشي راهش نيست.

برو دانشگاه،از اين محيط دور شو.

همه چي به مرور حل ميشه.

مگه ماها زندگيمون گل و بلبله؟

با خودكشي نه دنيا داري نه اخرت. اين فكراي شيطاني هم نكن دختر خوب

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

یه شغل آنلاین بگیر مثل ادمینی پاسخگویی سایتها یه پولی به دست میاری حداقل حواستم پرت میشهاخبار نخون

تا الان ۱۵ جا رفتم واسه ادمینی همشون کلاه بردار بودن

تو رو خدا این کلمه خودکشی رو فراموش کن واینجوری نگو با وجود همه مشکلاتت خوب بخون درستو برو دانشگاه خودتو نجات بده خودکشی راه نجات یا درس خوندن مرگ وزندگی ما دست خداست نباید دخالت کنیم باشه

دیگه هیچ راهی برام باز نیست تنها چارم اینه

درس بخون دانشگاه قبول شی از این شرایط خلاص شی واقعا شرایطتت سخته میفهمم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

عزیزم اول تصمیم بگیر خودت به خودت کمک کنی. تکلیف کنکورت رو روشن کن آدم خوندن هستی بشین بخون بدون توجه به شرایط ( خودم تو شرایط به شدت سخت خوندم البته کتابخونه رفتم) اگه نمیخای بخونی سال دیگه ثبتنام کن بدون کنکور برو یه رشته بخون . کم کم کارای شخصیت رو سازماندهی کن . کم کم مشکلات شخصیت رو حل کن. از دوست خیلی صمیمی زیاد ضربه خوردم به نظرم سعی کن دوست معمولی داشته باشی و زیاد صمیمی نشی با کسی وابستگی بدی میاره با این شرایط روحیت. کم کم انرژی مثبت بفرست. برای وضع کشور فعلا هیچ کاری از دست تو برنماید اینو کلا فعلا رها کن تمرکز کن روی خودت بعد کم کم خانوادت

✨ اگه درخواست دوستی میدید لطفا قبلش تو یه تاپیک بگید باهام چه کاری دارین که قبول کنم وگرنه قبول نمیکنم. عجیب فقط استارترهایی که تو تاپیک های خودشون شرکت نمیکنن 😶😶🌫️

با همه اينا خودكشي راهش نيست. برو دانشگاه،از اين محيط دور شو. همه چي به مرور حل ميشه. مگه ماها زندگي ...

اخه با این درس خوتدم مگه اصلا قبول میشم دانشگاه!! معلومه که نه تمرکز حفظ کردن ۱ صفحه رو ندارم از صبح نشستم رو به روی کتاب ۱ فصلو نتونستم بخونم همین الانشم صدای دعوا تو سالن داره دیوارو تکون میده

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کات کردن

liiiiliii | 12 دقیقه پیش

ضد آفتاب سنتلا

xlavashk | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز