2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 169 پست
اخه یا همش کلاه برداریه یا یکی ک معتبر باشه پیدا نمیشه

تو سایت ها همیشه ادمین پشتیبان سایت میخوان بعد باید حقوق رو هفتگی بگیرید که نتونن کلاهبرداری کنن

منم سه چهار جا کارکردم حقمو خوردن ولی چاره چیه باید از یه جایی شروع کرد متأسفانه همیشه آدم عوضی و سودجو هست

میتونید تو دیوار هم دنبال کار در منزل بگردید انجام بدید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی از نظرتون ولی واقعا نمیشه من خودم میدونم نیاز به این کارا دارم ولی نمیتونم دیگه خستم میخوام تو ...

اگه پولش رو داری برو تراپی اگه نه پادکستی چیزی گوش بده به خودت کمک کن . اولش سخته ولی بعدش کم کم اوکی میشی

اصلاااا به هیچ عنوان با دوستم میخواستم برم کتابخونه خون به پا کردم هر کاری بگی کردم نزاشتن در این حد ...

😭💔

من روزه میگیریم دیگه هروقت یادت بیوفتم فقط دعا میکنم خدا یه جوری از اینا دور نگهت داره ان شاءالله یه دانشگاه خوب قبول شی با یه رشته ی عالی

چرا اینکارارو میکنن شما آینده ی اون پدرومادرید باید ازتون مراقبت کنن

خیلی ها این مشکلات و حتی بدترش رو دارن اینجوری همشون باید خودکشی کنن؟

من راه چاره ندارم هیچ دری واسم باز نیست از هیچ موردی امید ندارم حتی مادر و پدرمم منو نمیخوان از ته قلب سر نماز میگن خدایا نخواستیمش سَقطش کن با اینکه بهترین بچه دنیام براشون ولی داداش عیاش خیابون گردمو دورش میگردن

خیلی ها این مشکلات و حتی بدترش رو دارن اینجوری همشون باید خودکشی کنن؟

فک کن انقد حالم بده درس نخوندم ریاضی رو ترم سفید دادم شدم ۴ با ارفاق انقدر تو سرم کوبیدن که گفتم با این وضع خودم و تشنج مگه میشه درسم خوند

نمیتونی بری خونه مادربزرگات بمونی بتونی درس بخونی، اکثر مشکلا آخرش برمیگرده به پول و تو باید بتونی د ...

نه بابا اونا خودشون سایه مو با تیر میزنن خار تو چشمشونم

ولی اتاق دارم تمرکز ندارم با هیچی عنوان ۱ صفحه رو نمیتونم بخونم حفظ کنم

من راه چاره ندارم هیچ دری واسم باز نیست از هیچ موردی امید ندارم حتی مادر و پدرمم منو نمیخوان از ته ق ...

اشکال نداره بزار هر چی میخوان بگن.ناامید نشو درستو بخون ان شاالله بتونی یه رشته خوب قبول بشی و از اونجا بزنی بیرون و در آینده با یه آدم درست ازدواج کنی

Mathematics teacher

اخ مثل همیم مثل هم 🫠 مامان منم کم مونده بود بکشه من و بابام جلوشو گرفت باورت میشه ۱ ماه باهاش حرفی ...

با خوندنش گِریم گرفت منم دقیقا همینم از سر درد یک ماهه دارم میمریم یک بار منو ی دکتر نبردن هر سری بهم استامینیفون میدن

مامانم گفت ی کاری میکنم فامیل تردت کنن عابرو برات نمیزارم همون کارم کرد رفت به همه خاهراش و مادرش گفت کوثر به من گفته تو جن.ده ای در صورتی که من روحمم خبر نداشت از گل نازک تر بهش بگم . پشتم گفته بودن بعدا به گوشم رسید هر چقدر گفتم من نگفتم اونا حرف خاهرشونو قبول داشتن

با خوندنش گِریم گرفت منم دقیقا همینم از سر درد یک ماهه دارم میمریم یک بار منو ی دکتر نبردن هر سری به ...

😭😩دقیقا

من حتی تولدم بهم هیچکدوم تبریک هم نگفتن تنها تربن بودم شب تولدم دلم میسوزه برا خودم

و دقیقا ب بابای منم الکی گفته بود یسنا میگه این چه شوهریه کردی😑😶 بعد بابام گفت تو اینجور گفتی

فک کن انقد حالم بده درس نخوندم ریاضی رو ترم سفید دادم شدم ۴ با ارفاق انقدر تو سرم کوبیدن که گفتم با ...

میفهمیم مشکلتون رو حیف که نمیتونم کاری براتون کنم ولی اگه تو درس مشکلی داشتین بهم بگید حداقل تو این یه مورد میتونم

Mathematics teacher