2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 169 پست
تو سایت ها همیشه ادمین پشتیبان سایت میخوان بعد باید حقوق رو هفتگی بگیرید که نتونن کلاهبرداری کننمنم ...

همه این کارارو کردم یا میگفتن کد معرف مارو بزن فلان برنامه بعد بلاک میکردن ۱ جا هم کار کردم ۱ هفته گفتم پولمو بدید بلاکم کردن تازه ۳۰۰ تومن دوره هم خریده بودم که ندادنش بهم

اگه جایی رو میشناسی معرفی کن لطقا

اگه پولش رو داری برو تراپی اگه نه پادکستی چیزی گوش بده به خودت کمک کن . اولش سخته ولی بعدش کم کم اوک ...

همه کار کردم نمیشه تراپی هم نه میزارن برم نه میتونم پامو از در خونه بیرون بزارم خودشونم نمیبرن واسه انلاین هم پولشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن کتابخونه رو بندازی تو سرشون برو کتابخونه

یک بار قیامت کردم با دوستم دوتایی بریم یدونه خیابون بالایی رو تازه بابام خودش برسونه خون به پا کرد گفتن ما از اون خانواده هاش نیستیم تازه ماله شهرداری هم بود شلوغ بود

اتاق دارم ولی تمرکز درس ندارم ۱ صفحه رو از صبح نتونستم حفظ کنم ترم اول ریاضی رو سفید دادم با ارفاق ۴ شدم

بیامن خواهربزرگت میشم بخاطرمنم ک خواهرتم اینکارونکن.من یبارداغ خودکشی ابجی کوچولومودیدم همه داریممیپوکیم ازدرد تودیگه اضافه نکن😔

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

😭💔من روزه میگیریم دیگه هروقت یادت بیوفتم فقط دعا میکنم خدا یه جوری از اینا دور نگهت داره ان شاءالل ...

ایشالا ؛ قریونت برم مرسی از دعای قشنگت ارومم کردی نفسم

منم دعام برای غریبه میگیره واست دعا میکنم همه مشکلاتت رفع شه و به ارزو هات برسی

انقدر اذیتم کردن دست چپم الان رگش فلج شده از حرص

وسط نماز زجه میزنن خدایا نخواستیمش بگیرش بره زیر تریلی با اینکه بهترین بچه دنیام ولی داداشم عیاش خیابونیه شبم خونه نمیاد گوشیشو خاموش میکنه نمیگه هم کجا بوده ولی دورش میگردن

اشکال نداره بزار هر چی میخوان بگن.ناامید نشو درستو بخون ان شاالله بتونی یه رشته خوب قبول بشی و از او ...

ایشالا ولی میدونم نمیشه

نمیتونم یک صفحه درس بخونم از صبح نتونستم درس فردا رو بخونم اصلا تمرکز ندارم حفظ کنم میخاما اما نمیشه انگار درسو گذاشتن جلوی ی ادم بیسواد و خنگ در صورت ی که تا پارسال افتخار مدرسه و خانواده بودم با نمره هام

😭😩دقیقا من حتی تولدم بهم هیچکدوم تبریک هم نگفتن تنها تربن بودم شب تولدم دلم میسوزه برا خودمو دقیقا ...

مامانم بهم حسادت میکنه ثابت شده بهم با ۱۰۰۰۰۰ مورد

منم شب تولدمو تبریک نگفتن گفتن پاشیم بریم رستوران گفتم اگه میخواید به خاطر من برید نمیام پولشو بدید خودم نیاز دارم گفتن نیمدیم پاشدن رفتن شامشونو خورد اومدن من انقدر گریه کرده بودم صبح چشام تار بود بینایی نداشت

میفهمیم مشکلتون رو حیف که نمیتونم کاری براتون کنم ولی اگه تو درس مشکلی داشتین بهم بگید حداقل تو این ...

مرسی از درکتون واقعا ممنونم ولی خیلی زیاده از اول سال نفهمیدم شده یک کتاب نمیتونم وقت شمارو بگیرم چون زیاده ، بازم ممنونم از بزرگیتون 🙏

اخه با این درس خوتدم مگه اصلا قبول میشم دانشگاه!! معلومه که نه تمرکز حفظ کردن ۱ صفحه رو ندارم از صبح ...

پيام نور برو

يه رشته اي ديگه برو

كلي راه هست

هميشه كه همينجور نميمونه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بیامن خواهربزرگت میشم بخاطرمنم ک خواهرتم اینکارونکن.من یبارداغ خودکشی ابجی کوچولومودیدم همه داریممیپ ...

خواهری حالم خیلی بده به قران امروز و فرداست برم خودمو از پشت بوم ۱۰ طبقه پرت کنم تموم شه قلبم سنگین شده از حرص و درد دست چپم عصب و رگش فلج شده رفتم سلاممو به خواهرت میرسونم

واسه خواهرتون فاتحه خوندم روحش شاد

منم واسه هیچ کس مهم نیستم مامان و بابام سر نماز از ته قلب زجه میزنن خدایا نخواستیمش بگیرش بره زیر تریلی با اینکه بهترین بچه دنیام براشون

مامانم بهم حسادت میکنه ثابت شده بهم با ۱۰۰۰۰۰ مورد منم شب تولدمو تبریک نگفتن گفتن پاشیم بریم رستوران ...

وای بخدا منم میگم مامانم حسوده نسبت ب من

با بدبختی یا پول سهام و عیدی چند تا خرت و پرت آوردم آنلاین شاپ زدم

سریع اونم رفت چند تا خرت و پرت دیگ آورد فروخت 😑😶

مادر مردم طلاشو میفروشه واسه بچش مامان من از حسودی میخواد از من جا نمونه

بخدا این ۱ ماه که تو خونه بودم تو گوشه اتاق ولی اونا چندین بار رفتن بیرون اصلا انگار من مردم براشون

تحقیراش هیچ وقت یادم نرفته از همون بچگی ک میزد تو سرم ک کی تورومیگیره تو درس هیچی نمیشی