2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینم ولی بیا بقلم 🫂نمیتونم بهت بگم نکن چون خودمم تو فکرشم ولی تروخدا تلاشتو بکن

میدونید آدم نمیدونه چطور خودکشی کنه،، میترسم نمیرم علیل بشم بمونم زمین،، وضعیتم بدتر بشه، کاش اون روز بمنم گلوله میخورد رد شدنی 😞

عزیزم مملکت نسبت به بقیه جاها مقایسه کردی اصلا همه جا همینه نمیتونی مملکتی پیدا کنی گل و بلبل باشه ز ...

مال من خیلی سخته همش سختیه از جایی که یادمه ۱ چیز خوب و امید بخش نداشتم شما تصور کن مادر و پدرت سر نماز زجه بزنن بگن خدایا نخواستیمش یرش دار بره زیر تریلی بقض جوری گلومو گرفته بود داشتم خفه میشدم

مامانم خیلی حسوده بهمم ثابت شده رفته همه جا تو فامیل عابرومو برده این حسادتش داره اتیشم میزنه درس هم تمرکز ندارم بخونم هی هم میگن خیر نبین ، تو مفت خوری چون غذا درست نمیکنی طرف نمیشوری لباس نمیشوری خونرو تمیز نمیکنی اخه من ۸ ساعت مدرسم میام خونه نمیتونم رو ماهام وایسم

انقدر اذیتم کردن دیگه اعتقادم ندارم اگه بود خانوادم و مملکتم و هم وطنام اینجوری نبودیم

هست و مطمئن باش میبینه و میشنوه ولی تویی که داره بهت ظلم میشه و تمام کسایی بهشون ناحقی شده خدا حواسش به اونا هست

ولی بدون شاید امتحانه و یا شاید صرفا این کار واسه خودتون نیاز بوده تا رشد پیدا کنید

انگار که آموزگار زندگی حواسش بهتون باشه

ولی بدون حالا که مظلومی حقتو از خدا بخواه

من از بچگی حدوده ده سالگی به خودکشی فکر میکردم،و میکنم،، چند مورد اجرا شد،، ولی قسمت نبود بمیرم،،، همیشه برعکس میشه، منی که دوست دارم زود بمیرم حالا حالاها میمونم 😞بنظرم قسمت هر چی باشه همون میشه، انگار دست خودمون نیست

مال من خیلی سخته همش سختیه از جایی که یادمه ۱ چیز خوب و امید بخش نداشتم شما تصور کن مادر و پدرت سر ن ...

بگردم بخدا پدر منم زیر ی میلیارد بدهی رفته همین که مثل غزه و لبنان سودان نیستیم همین ک مثل جزیره اپستین نیستم همین ک از سر شب به خاطر تا امنی نباید بخوابیم یعنی خدا رو شکر چون الان اکثر کشوراهمینه

حکمت حکمت حکمت

به حکمتش دل ببند بخدا منم استرس شدید دارم بابت بدهکاری

بابت قلبم ک نمیدونم کی وایمیسته و مریضیم

اگر خدا بخواد میشه اگه نخواد نمیشه

آخه از خدا بالاترم مگه هست مگه داریم

اونقدری بزرگ و قدرتمند شو ک این خستگی ها رو بشورهه ببره

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

گوووور همشون،بذا زر بزنن معلم گفت ساکت همه زورتو بزن دفاع کن بگو چرا ساکت شم؟بدو برو مدیرت بگو معلم ...

انقد تو کلاس حرف زدم و مشارکت کردم با معلم معلم توجه نکرده و شنیده و جوابمو نداده ناراحت شدم حتی چند بار بلند تکرار کردم

همه هم باهام لجن بخوام تا چیزی میگن دعوا کنم کل معلما لج میکنن نمره هامم خوب نیست تو کاسم میزارن بچه ها هم ۳ سال تو این مدرسم مدرسه رو برام محیط بدی میکنن

اونم باهام بدن به خاطر داستانی که قربانیش من بودم و ۱ هفته بستری بودم رفتم اتاق همل

به خاطر بقیه دلایل هم هست ولی خستم نمیتونم وایسم تا زمان خوب زندگی

اتفاقا کلا سلیطم و حاظر جواب ولی تو مدرسه اعتماد بنفس ندارم و چون همه باهام لجن و من تنهام جواب نمیدم ولی اشتباه میکنم جواب میدم

میدونید آدم نمیدونه چطور خودکشی کنه،، میترسم نمیرم علیل بشم بمونم زمین،، وضعیتم بدتر بشه، کاش اون رو ...

خدا نکنه تلاشتو بکن عزیزکم

من قرصم خوردم ولی کم بود نمردم این سری خودمو پرت میکنم از پشت بوم پایین متلاشی بشم

مرسی از دعای قشنگت ولی خستم حق قلب مهربون من این نیست این همه بد بختی

چون حقت نیست به خدا بگو

منم خیلی چیزا حقم نبود ولی شد خیلی سخت بود ولی الان یه جوری مشکلات عجیبم درست شده که شبیه معجزه ست

منم همینم ولی نمیتونم هیچ نور و امیدی ندارم همه در هام بستس حتی خانوادمم راضی به مرگمن شرایط همیشگیه ...

من اولش دنبال ی هدف گشتم

همیشه میگفتم خب فک کن پولدارترین شم سرکار برم ازدواج کنم بچه بیارم خب بعدش ک چی؟؟

آخرش همه میمیریم چرا زحمت بکشم اصن

ته همین اتاق میپوسم

بشدت عصبی و پرخاشگر بودم ( ی مقدار مونده ازش )

ولی دارم بهتر میشم از این نظر

ی کتاب خوندم اونم خوب بود

سعی میکردم پادکست گوش کنم

هزینه مشاور و این جور چیزا رو نداشتم خودم بودم و خودم

کسی نبود بهم کمک کنه چ برسه دوسم داشته باشه

چندین بار خودکشی کردم

ولی الان ب زندگی برگشتم

سعی کن اخبار رو دنبال نکنی حالتو بدتر میکنه

آخرش ی هدف خاص پیدا کردم ک حالمو خوب میکنه

اول درس و درآمد

بعدش میخام ب آدمایی مث خودم کمک کنم

_ ب پسرا اعتماد نکنید