2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 171 پست
چون فقط باید صبر کنیباید آروم باشی و تلاش کنی حالت بهتر بشه

حالم بده راضی نیستم شرایطمم بهتر بشه میخوام بمیرم صبر ندارم نمیتونم این همه سختی رو تحمل کنم

تلاشم که کاری نمیتونم بکنم

دیگه امید ندارم نمیخوامشون یکم پست ها و ریپلایامو به بقیه بخون میفهمی چقدر بده همه شرایطم

بموننن،قول میدم پشیمون نمیشی،دیگران دوست ندارن،از بی عشقی این جوری شدی،پس مجبوری خودت خودتو دوس داشته باشی،راهشو تو گوگل و...سرچ کن

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالم بده راضی نیستم شرایطمم بهتر بشه میخوام بمیرم صبر ندارم نمیتونم این همه سختی رو تحمل کنم تلاشم ک ...

میدونم حالت بده واقعا درکت میکنم

زندگی واقعا کسل کنندست ولی اینجوری نمیمونه

اخه با این درس خوتدم مگه اصلا قبول میشم دانشگاه!! معلومه که نه تمرکز حفظ کردن ۱ صفحه رو ندارم از صبح ...

درس خوندن رو برای خودت به بازه های ۲۵ دقیقه ای تبدیل کن.

بگو فقط ۲۵ دقیقه تمرکز میکنم رو این قسمت.

بعدش یکم استراحت کن دوباره ۲۵ دقیقه

مغزت شرطی میشه و تمرکز برای ۲۵ دقیقه راحته.

از درسایی هم که خوشت میاد شروع کن.

حالم بده راضی نیستم شرایطمم بهتر بشه میخوام بمیرم صبر ندارم نمیتونم این همه سختی رو تحمل کنم تلاشم ک ...

منم دقیقا اینطورم 😞😞دیگه خسته شدم، کم آوردم، همش باید نقش بازی کنم حالم خوبه،،

بموننن،قول میدم پشیمون نمیشی،دیگران دوست ندارن،از بی عشقی این جوری شدی،پس مجبوری خودت خودتو دوس داشت ...

اصلا انقدر حالم بده ی روز تو عصبانیت غیر ارادی خودمو پرت میکنم

مامان و بابام سر نماز از ته دل زجه میزنن خدایا نخواستیمش بگیرش ببرش زیر تریلی

منم دیگه خستم همش زندگیم از جایی که یادمه گوه بوده هیچ وقت روی خوش ندیدم ؛ مامانم بهم حسادت میکنه و عابرومو به دروغ همه جا برده کل فامیل باهام لجن کل مدرسه دشمنمن حرفم میزنم با معلم میگن ساکت دوستی هم ندارم

دیگه خستمممم

میدونم حالت بده واقعا درکت میکنمزندگی واقعا کسل کنندست ولی اینجوری نمیمونه

مرسی از درکت ولی واقعا از جایی که یادمه همینجوری بوده هیچ چیز مثبتی تو زندیگم ندارم که بگم حداقل به خاطر اون این کارو نکنم

انقدر اذیتم کردن دیگه اعتقادم ندارم اگه بود خانوادم و مملکتم و هم وطنام اینجوری نبودیم

عزیزم

مملکت نسبت به بقیه جاها مقایسه کردی اصلا همه جا همینه نمیتونی مملکتی پیدا کنی گل و بلبل باشه

زندگی اگر سخت نبود ک بهش نمیگفتن زندگی

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

اصلا انقدر حالم بده ی روز تو عصبانیت غیر ارادی خودمو پرت میکنم مامان و بابام سر نماز از ته دل زجه می ...

گوووور همشون،بذا زر بزنن معلم گفت ساکت همه زورتو بزن دفاع کن بگو چرا ساکت شم؟بدو برو مدیرت بگو معلم بده و...مادرت بذا هی دعا کنه خدا اگ خداست ساکتش میکنه،به خاطر این دیوانه ها بمیری؟؟؟؟حیف نیست؟؟؟انقد شاد باش و ب ی ورت باشن که دق کنن از حرص،تو لاید میری فاز مظلومیت اینام چون روانین بدتر میکنن

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

درس خوندن رو برای خودت به بازه های ۲۵ دقیقه ای تبدیل کن.بگو فقط ۲۵ دقیقه تمرکز میکنم رو این قسمت.بعد ...

همین کارو کردم با هزار تا روش دیگه حتی کلاس و نوروفیدبک شم رفتم واسه تمرکز ولی نمیتونم ۵ بار ی خطو میخونم مینویسم واسه خودم توضیح میدم ولی تو مغذم نمیرا انگار دارم مثل ی ادم بی سواد نگا میکنم حتی شرطیش هم کردم جایزه هم گذاشتم

مرسی از درکت ولی واقعا از جایی که یادمه همینجوری بوده هیچ چیز مثبتی تو زندیگم ندارم که بگم حداقل به ...

پس به این فکر کن که خدا دید

خدا دید که تو از اول مظلوم بودی، و بدون خودش حقتو بهت میده

الهی زود باشه الهی بهترین باشه...