2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 169 پست
مرسی قشنگم از مهربونت ولی دیگه نمیتونم خودکشی کنم تو ۲ دیقه خودمو از پشت بوم پرت کنم میمرم ولی الان ...

الهی بمیرم توروخدا به خاطرمنم که شده نکن اینکارو حالم بخاطرت خیلی بده

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

چه داستان قشنگی واست خوشحال شدم عزیزم منم همینم ولی اجازه کار کردنم ندارم میگن مگه گشنه موندی شغلت چ ...

نه بابا چه امیدی کی امید داره ولی همه ادامه میدیم من فروشنده بودم تا سه سال بعدش حسابدار شذم تا بیست هشت سالگی که ازدواج کردم بعد من فروش لباس زیرم داشتم جدا از کارم قرعه کشی میذاشتم طلای ریز میخریدم حتی مسیر رفت برگشت به سرکار پیاده میرفتم همون کرایه تاکسیمم پس انداز میکرد تونستم خونه بخرم ملشین بخرم سفر خارج برم توام میتونی عزیز دلم ناامید نباش این شرایطتت یه روز تموم میشه همیشگی نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بمیرم توروخدا به خاطرمنم که شده نکن اینکارو حالم بخاطرت خیلی بده

خدا نکنه قشنگم تروخدا ناراحت نباش منم الان جرعتشو ندارم ولی زندگیم سخته اینده خیلی زود جرعتشو دارم یک بارم قرص خوردم ولی نمردم فقط چند روز بی حال و خواب الود بودم

نمیتونم قول الکی بدم قشنگم منم ول کن شاد باش❤️

نه بابا چه امیدی کی امید داره ولی همه ادامه میدیم من فروشنده بودم تا سه سال بعدش حسابدار شذم تا بیست ...

ای جانم چه قشنگ واست ذوق کردم ولی من عرضشو ندارم این خانواده دیکتاتور اجازشم نمیدن این بدبختیمم همیشگیه

کجا لباس زیر میفروختی و قرعه کشی داشتی

منم مث تو بودم شاید بدتر تاپیک هام هست هنوز ولی یکی دیگه شدم با شرایط خیلی بد

منم همینم ولی نمیتونم هیچ نور و امیدی ندارم همه در هام بستس حتی خانوادمم راضی به مرگمن شرایط همیشگیه

تو چیکار کردی؟

خوشحال شدم برات خودتو نجات دادی

خب برو آزاد زندگی کن

نه سنشو دارم نه پولشو نه عرضشو انقدر خنگم

خونه میخاد ماشین میخواد درامد میخواد اخه سنشم ندارم اجازشم ندارم

فقط دوست دارم شهر دیگه قبول شم برم خابگاه ولی خودمون تهرانیم دانشگاه های تهران از همه جا بهتره

متاسفانه الان با این دغدغه ها همه مشکل دارن ولی خودکشی راهش نیست منم یه دوره ایی این افکار و داشتم و ...

چرا پس تغییری توی احوال من نمیشه دارم سکته میکنم از سر درد و درد عصب دستم هیچ چیز خوبی تو زندگیم ندارم نه امیدی نه ارزویی حتی خانوادمم منو نمیخوان

همه چیزو داری تلاش کن میشه

تلاش که چیزی ندارم میمونه درس خوندن که اونم اصلا تمرکز ندارم نه که نخوام نمیشه از صبح ۱ فصلو انقدر شروع کردم ۱ صفحشم نخوندم نتونستم اصلا تمرکز ندارم خیلی هم اذیت میشم بابطش انقدر تو مدرسه تحقیر شوم از معلم