2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 169 پست
نه به خدا نمیتونم شما هم جای داداش بزرگ من چرا دروغ بگم وقتی نمیشه ولی مرسی وقتتونو گرفتم خستتون کرد ...

ممنون خواهر من،ولی یه درصد فکر کن ببین ارزش داره یا نه،بخدا راهش این نیست ولی خب مدیونی اگه اون کارو کنی،خدانگهدار

Mathematics teacher

منم مثل تو هستمشاید بدتر از تو باز تو میری خونه مادر بزرگت منی که مادر بزرگمم اذیتم کرده تحقیرم کرده ...

منم خونه مامان بزرگم نمیرم ی بار به زور بردنم دیگه الان نمیرم اوناهم عوضین منم قرص خوردم ولی کم بود نمردم دیگه خستم دیگه بریدم دیگه هیچ راه و در و امیدی نمونده واسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون خواهر من،ولی یه درصد فکر کن ببین ارزش داره یا نه،بخدا راهش این نیست ولی خب مدیونی اگه اون کارو ...

ممنونم ولی نمیشه تروخدا مدیونم نکن همین ی موردم کم بود فقط نخواستم قول و وعده دروغ داده باشم ارزششم داره بمیرم

مرسی خدافظ ، مواظب قلب مهربونتم باش

منم خونه مامان بزرگم نمیرم ی بار به زور بردنم دیگه الان نمیرم اوناهم عوضین منم قرص خوردم ولی کم بود ...

منم دقیقا مثل تو هستم

بابای عوضی من بلایی نبوده با مامانم سرم نیارن

من حتی حوصله ندارم درسم بخونم

این به کنار ورشکست هم شدیم دردم بدتر بدتر شد💔😔

باورت نمیشه سنمو بفهمی ، هنوز دوم دبیرستانمدکترم نه خودشون میبرن نه میزارن من برم اصلا اجازه رفتم تا ...

نه عزیزم اینکارو نکن تورو خدا زندگیت حیفه

من دبیرستانی بودم روزی ۲ هزار تومن بهم میدادن

بعضی وقتا کلی راهو پیاده برمیگشتم تا بتونم یه خوراکی بگیرم با همون ۲ تومن

الان اوضاع مالیم بد نیست ولی اونموقع چقدر سختی کشیدم

کنکورتو سفت بچسب بری دانشگاه اوضاع عوض میشه

دکتر درمانگاه دولتیم چیزی نمیگیره برای ویزیت

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

اخ مثل همیم مثل هم 🫠 مامان منم کم مونده بود بکشه من و بابام جلوشو گرفت باورت میشه ۱ ماه باهاش حرفی ...

هر روز صبح ناشتا دوش بگیر اتاقتو تمیز کن حسابی چند تا گل طبیعی بخر بزار اناقت ببین. روحیه ات چقددددر عوض میشه

نه عزیزم اینکارو نکن تورو خدا زندگیت حیفهمن دبیرستانی بودم روزی ۲ هزار تومن بهم میدادن بعضی وقتا کلی ...

دیگه نمیتونم مامان و بابام سر نماز با زجه میگن خدایا نمیخوایمش ببرش زیر تریلی هیچ نوری تو زندگیم نیست

واسه دکترم وعضمون بد نیست ولی نه اجازه بیرون رفتن از خونه رو دارم نه خودشون میبرن دیگه خستم زندگیم شده گوه

کجاش حیفه این زندگی گوه

هر روز صبح ناشتا دوش بگیر اتاقتو تمیز کن حسابی چند تا گل طبیعی بخر بزار اناقت ببین. روحیه ات چقددددر ...

صبح میرم مدرسه ولی شبا دوش میگیرم گل هم خریدم اتفاقا انقدر به دستم میاد و سریع ریشه و جوونه میدن ولی نمیتونم دیگه هیچ چیزی ندارم واسه از دست دادن هیچ نور و امید و ارزویی ندارم واسه هیچ کسم مهم نیست خانوادم جلوی خودم از ته دل میگن خدایا بکشش ، ببرش زیر تریلی نخواستیمش

از کمبود محبت و تنهایی میچسبم به مامانم شوخی میکنم باهاش اونم انقدر فوشم میده و میزنتم انقدر بقلش میکنم میگمم مامان منم بچم دلم میشکنه حد اقل بقلم کن بوسم کن تو هم ی بار میگه نمیخوام ازت بدم میاد محبت پدر هم از اول ندیدم ولی واسه داداشم اینطوری نیستن با اینکه من بهترین بجه دنیام

دیگه نمیتونم مامان و بابام سر نماز با زجه میگن خدایا نمیخوایمش ببرش زیر تریلی هیچ نوری تو زندگیم نیس ...

عزیزم میفهممت🫠

ولی زندگی همیشه اینجوری نمیمونه که

تو هنوز خیلی فرصت داری

فرصت یه زندگی خوب درس خوندن دانشگاه رفتن عاشق شدن

برا دکترم به خانوادت نگو چیزی به بهونه ی کلاسی چیزی نمیشه بری؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

عزیزم میفهممت🫠ولی زندگی همیشه اینجوری نمیمونه کهتو هنوز خیلی فرصت داریفرصت یه زندگی خوب درس خوندن د ...

خیلی وقته همینجوریه دیگه بهش امید ندارم تلاشمو کردم ولی به روال عادی بر نمیگرده

انقدر سختی کشیدم که دیگه ارزویی ندارم نمیخوام تجربشون کنم فقط میخوام دیگه نباشم

اصلا نیمتونم حتی با این سنم میرفتم باشگاه بابا از سر کارش مرکز شهر پامیشد میومد منو میبرد خیابون بالایی دوباره میرسوندتم خونه حتی سوپر مارک ۲ تا در اون طرف تره اجازه اونم ندارم برم حتی اگه از گشنگی بمیرم

صبح میرم مدرسه ولی شبا دوش میگیرم گل هم خریدم اتفاقا انقدر به دستم میاد و سریع ریشه و جوونه میدن ولی ...

خیلی عجیبیه البته منم محبت مادر و هیچکس تو دنیا ندیدم بچگی و نوجوونی بدترین رفتار و با من داشتم من از هفده سالگی رفتم سرکار از اونجا که هیچوقت پشت نداشتم خودم پشت خودم شدم خیلی زود تو کارم موفق شدم دستم که رفت تو جیب خودم رفتار خونوادمم تغییر کرد جرات نداشتن دیگه بهم چیزی بگن چی بگم ما هممون یه بدبختی داریم باور کن اکثرا مثل همیم فقط تعداد خیلی خیلی کمی خوشبختن

خیلی عجیبیه البته منم محبت مادر و هیچکس تو دنیا ندیدم بچگی و نوجوونی بدترین رفتار و با من داشتم من ا ...

چه داستان قشنگی واست خوشحال شدم عزیزم

منم همینم ولی اجازه کار کردنم ندارم میگن مگه گشنه موندی

شغلت چی بود ۱۷ سالگی من ۱۸ سالم بشع کجا بهم کار میدن ؟

ولی دیگه نمیخوام خستم خیلی خسته بقیه حد اقل ۱ امید و چیز خوبی تو زندگیشون دارن من همونم ندارم

مرسی از پیامای قشنگت ولی واقعا نمیتونم حس میکنم دارم مث مریض سرطانی درد میکشم اشتباه خوندید من نماز ...

دورت بگردم تویع فرشته ی کوچولویی میدونم درد داری قربونت برم ولی ایامیدونی خودکشی کنی دردش کمتراز اذیتای خونوادته.؟خواهش میکنم مشاوره برو خواهش میکنم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

دورت بگردم تویع فرشته ی کوچولویی میدونم درد داری قربونت برم ولی ایامیدونی خودکشی کنی دردش کمتراز اذی ...

مرسی قشنگم از مهربونت ولی دیگه نمیتونم خودکشی کنم تو ۲ دیقه خودمو از پشت بوم پرت کنم میمرم ولی الان هر لحظش عذابه مشاور هم نه خودشون میبرن نه من اجازه بیرون رفتن از خونه رو دارم پول انلاینشم ندارم