2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی درکت میکنم اگه نخوام بیرون برم دو روز یه بارم موهامو شونه نمیکنم

ولی گوشیو بذار کنار خیلی بهتر میشی

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

من خیلی درکت میکنم اگه نخوام بیرون برم دو روز یه بارم موهامو شونه نمیکنمولی گوشیو بذار کنار خیلی بهت ...

نمیتونم تنها پناهم اون شده درسمم حتی نمیتونم بخونم تمرکز ندارم نمیشه میخوام ولی نمیتونم گوشی شده پناهم واسه مشکلات اخرم خودمو میکشم تا خانوادم خوشحال شن

نمیتونم تنها پناهم اون شده درسمم حتی نمیتونم بخونم تمرکز ندارم نمیشه میخوام ولی نمیتونم گوشی شده پنا ...

افسردگی داری

دارو مصرف نمیکنی؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بازم حرف خودتو میزنی

وسط گریه خندم گرفت:) اره وقتی هیچ راهی ندارم هیچ امیدی ندارم هیچ دری برام باز نیست واسه هیچکس حتی خودم مهم نیستم هیچ کس دوسم نداره واسه خاتوادا و جامعه انگلم و نون اضافی خور دیگه چیکار کنم این همه هم دارم درد میکشم از خانواده و افسردگی خودکشی بهترین راهه شرایط منه فقط خلاص شم

افسردگی داری دارو مصرف نمیکنی؟

اره ولی دکتر نرفتم و خودم به این نتیجه رسیدم انقدر حالم بده

نه دارو نمیخورم تراپی هم نه میبرنم نه میزارن خودم برم نه پول انلاینشو دارم که یواشکی برم

اره ولی دکتر نرفتم و خودم به این نتیجه رسیدم انقدر حالم بده نه دارو نمیخورم تراپی هم نه میبرنم نه می ...

بخدا دارو بخوری خیلی کمک میکنه بهت

عدم تمرکزتم به خاطر افسردگیه

یه روانپزشک خودت برو

حیفه از این سن با این حسای مزخرف سر کنی

وسط گریه خندم گرفت:) اره وقتی هیچ راهی ندارم هیچ امیدی ندارم هیچ دری برام باز نیست واسه هیچکس حتی خو ...

چی بگم والا هر طور صلاح میدونی،ولی اون کارو نکن چون حتی فکر کردن بهش هم سخته

Mathematics teacher

بخدا دارو بخوری خیلی کمک میکنه بهتعدم تمرکزتم به خاطر افسردگیهیه روانپزشک خودت بروحیفه از این سن با ...

باورت نمیشه سنمو بفهمی ، هنوز دوم دبیرستانم

دکترم نه خودشون میبرن نه میزارن من برم اصلا اجازه رفتم تا ۲ تا در اونور تر و سوپر مارکتم ندارم بگم ببرینمم نمیبرن دیگه جیکار کنم راهی ندارم پولم ندارم انلاین خودم ویزیت و تراپی میگرفتم به بچه ای که سال دیگه میره دانشگاه ۵۰۰ هزار تومن میدن نیازامم نمیخرن دیگه خسته شدم میخام راحت بشم از اینا خودمو بکشم و تموم ی روزی که دور هم نیست خودمو پرت میکنم از پشت بوم ۱۰ طبقه

قول بده تا دیگه بهت پیام ندم

نه به خدا نمیتونم شما هم جای داداش بزرگ من چرا دروغ بگم وقتی نمیشه ولی مرسی وقتتونو گرفتم خستتون کردم ❤️

ایشالا همیشه موفق باشی من نبودم جای من زندگی کن خوش باشی واست کلی ارزوهای قشنگ کردم

منم مثل تو هستم

شاید بدتر از تو باز تو میری خونه مادر بزرگت منی که مادر بزرگمم اذیتم کرده تحقیرم کرده گفت برو خودتو بکش چی بگم

البته من چند روز پیش خودکشی کردم ولی نمردم زندگی خیلی مضخرفه💔