2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 170 پست
همه این کارارو کردم یا میگفتن کد معرف مارو بزن فلان برنامه بعد بلاک میکردن ۱ جا هم کار کردم ۱ هفته گ ...

چند روز پیشا گوشی خواهرشوهرم دستم بود برنامه به اندام دکتر کرمانی رو داشت بعد تو گزینه هاش همکاری با ما رو داشت

اونم پیگیری کن

خواهری حالم خیلی بده به قران امروز و فرداست برم خودمو از پشت بوم ۱۰ طبقه پرت کنم تموم شه قلبم سنگین ...

نهههههههه نهههه توبیخود کردییییی مهمی واسع من خومنم خواهرتم دیگه مگه باید ازخونت باشم ؟؟منم ابجیتم ولی یه شهردیگه😍😍😍😍بخاطرهمون نمازم ک شده طاقت بیار بخاطرمن بخاطر خدا ک هواتوداره وگرنه توالان بدترین بنده خدابودی نکه اینقدمهربون باشی نمازخون باشی.هرکسی رو خدا نمازخون نمیکنه دورت بگردم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا منم میگم مامانم حسوده نسبت ب من با بدبختی یا پول سهام و عیدی چند تا خرت و پرت آوردم آنلاین ...

دقیقاااااااااااا همیشه حسادت میکرد و دوستم نداشت ولی داداشم با همه بیشرف بازیاش دورش میگرده عابرومو به دروغ همه جا برده همه جا پشتم حرف الکیه هیچ کس حرفمو باور نمیکنه

ایشالا ؛ قریونت برم مرسی از دعای قشنگت ارومم کردی نفسم منم دعام برای غریبه میگیره واست دعا میکنم همه ...

ممنونم فدات 🤍

درکت میکنم

دوست صمیمی منم همینجوری بود ، رفت تربیت معلم سه سال تو خوابگاه موند آخرشم برنگشت خونه مستقیم ازدواج کرد رفت سر خونه زندگی خودش

نهههههههه نهههه توبیخود کردییییی مهمی واسع من خومنم خواهرتم دیگه مگه باید ازخونت باشم ؟؟منم ابجیتم و ...

مرسی از پیامای قشنگت ولی واقعا نمیتونم حس میکنم دارم مث مریض سرطانی درد میکشم

اشتباه خوندید من نماز نمیخونم گفتم پدر و مادرم سر نماز اون اررو هارو میکنن دوباره بخونید لطفا

🥺اره دقیقا چون من دخترم دوسم نداره

دقیقا نمیدونم چرا منو دوست ندارن ولی با اینکه داداشم اسگوله و شب خونه نمیاد گوشیشو خاموش میکنه با ۱۷ سال سن اونو دوست دارم حتی میگن تو ایشالا بری زیر تریلی هر روز مامانم میگه من میخواستم سقطت کنما بابات گفت گناه اخرت داره نزاشت

درخواست دوستیتونم قبول کردم قشنگم

دقیقا نمیدونم چرا منو دوست ندارن ولی با اینکه داداشم اسگوله و شب خونه نمیاد گوشیشو خاموش میکنه با ۱۷ ...

میفهممت مامان منم بار ها بهم گفته ب دردم نمیخوری چون دختری

تا حالا هم محبت پدری ندیدم خیلی خسیس بوده هرچی خرید منتم گذاشت

اره بهت پیام دادم حتما بخونش