2777
2789
عنوان

چربی پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 56 پست

اگه وزنه نداری یه میله یا چوب بذار پشت کمرت دست از زیر بیار روی میله(نمیدونم خوب گفتم متوجه شدی یا نه)بعد به چپ و راست خم شو

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چربي پهلو فقط واسه مصرف قند وشكر نوشابه ... اينارو حذف كنيد  با وزنه پهلو بزنيد  ٣ تا ست ...

بدنسازی بهتره برا لاعری شکم و پهلو یا ایروبیک.من قدم ۱۵۷ وزنم.۶۴ چهار  ماهه ثابت مونده..قبلش ۱۵ کیلو کم کردم.میرم ایروبی هفته ای سه بار  اساعت.الان بدنسازی برم بهتره،؟؟؟؟؟؟؟راستی الان دور شکم و پهلو ۹۵ دور کمر ۷۸

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اگه وزنه نداری یه میله یا چوب بذار پشت کمرت دست از زیر بیار روی میله(نمیدونم خوب گفتم متوجه شدی یا ن ...

اره ندارم, ینی انگار میله رو از پشت دادن دستم درسته?

زندگی یه سوپه و من یه چنگال لعنتی  
دراز و نشست بزن

آره عزیزم دراز نشست برای شکمه اما میشه وقتی میای بالا کمی به سمت راست وچپ زانو خم بشی این برای پهلو میشه

ورزش منظم و رژیم غذایی سالم اول چند ماه کاهش وزن با ورزش های هوازی و بعدش یک سال و بیشتر هم بدنسازی ...

منم راهنمایی کنید پستم چند تا پایین تره.ممنون

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
بدنسازی بهتره برا لاعری شکم و پهلو یا ایروبیک.من قدم ۱۵۷ وزنم ۶۳.۴ ماهه ثابت مونده..قبلش ۱۵ کیلو کم ...

نه بايد هر دوتارو باهم كار كنيد واسه تناسب اندام 

هوازي هم عاليه .بايد شوك بديد به بدنتون اگه وزنتون ثابت مونده

اره ندارم, ینی انگار میله رو از پشت دادن دستم درسته?

آره عزیزم ببین بازوت زیر میله و آرنج و ساق دستت روی میله ایکاش تونسته باشم درست توضیح بدم

خانمای عزیز ممنون از راهنمایی تون ولی شرایط باشگاهو ندارم فعلا, اگه امکانش هس ورزشای خانگی رو بگید😘 ...

عزيزم ايني كه گفتم توي خونه راحت ميتوني ورزش كني و وزن كم كنيد 

اگه وزنه نداري خونه بطري اب معدني رو از خاك پر كنيد ازش استفاده كنيد 

ورزش هوازي هم همون طناب زدنو پروانه است 

بدنسازی بهتره برا لاعری شکم و پهلو یا ایروبیک.من قدم ۱۵۷ وزنم ۶۳.۴ ماهه ثابت مونده..قبلش ۱۵ کیلو کم ...

من بدنسازی میرفتم ورزش های هوازی هم توی برنامم بود دو ماه اول نمیده ولی بعدش هوازی هم میده

نه بايد هر دوتارو باهم كار كنيد واسه تناسب اندام  هوازي هم عاليه .بايد شوك بديد به بدنتون اگه ...

چطوری اخه هر دو رو نمیتونم برم فقط یکیش .تو ماه رمضون کدوم بیشتر رو بدن تاثیر داره.بدنسازی یا ایروبیک؟

من بدنسازی میرفتم ورزش های هوازی هم توی برنامم بود دو ماه اول نمیده ولی بعدش هوازی هم میده

ببهشید متوجه حرفتون نشدم یعنی چی میده.

ببنید دور کمرم ۷۸ و دور شکم و پهلو ۹۵.من سزارینی بودم و یه تیکه چربی بزرگ هست پایین شکمم