2777
2789
عنوان

چربی پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 56 پست
مرسی عزیز.ممنونم.پس از همین ماه رمصون برم بدنسازی یا ایروبیک برم تا اخر ماه .کدومش بهتره  البته ...

اگه دوست داری دوتاش،ولی من باشم میرم بدنسازی که دوتا شو داره،ایروبیک چون دستگاه بدنسازی نداره احتمال شل شدن اندام وجود داره حالا دیگه هرچی نظر خودته عزیزم

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
شوك يعني از چربي سوز استفاده كنيد  مثل دارچين كه خيلي كمك ميكنه

یه بار استفاده کردم بدنم به گرمی حساسیت داره.سریع کهیر زدم.تخم کتان چطوره

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داری دوتاش،ولی من باشم میرم بدنسازی که دوتا شو داره،ایروبیک چون دستگاه بدنسازی نداره احتمال ...

خیییلی خوبییییی ممنون که وقت میداری  برا جواب دادن

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
چه جوري استفاده كرديد؟

با عسل و و اب و دارچین و یه کوچولو ابلیمو.صبح ناشتا

شوك يعني از چربي سوز استفاده كنيد  مثل دارچين كه خيلي كمك ميكنه

ممنون گلم ولی من سرکه سیب واب لیموتخم شربتی وبازردچوبه باقرص الکارناتین قبل باشگاه میخورم ولی چندوقتیه وزنم پایین نمیادورزشم یه روزایروبیک یه روزبدنسازی مربی نوشته 

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

نطرتون در مورد قرص چزبی سوز چیه.و چه قرصی.

خیییلی خوبییییی ممنون که وقت میداری  برا جواب دادن

خوبی از خودته عزیزم سعی کردم تجربه خودمو بگم امیدوارم کمکت کرده باشه😍😍

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

مرسی .رص چربی سوز چی خوبه و عوارص نداشته باشه و خیلی هم گرون نباشه