2777
2789
عنوان

داستان من....

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 80 پست
من گفتم عاشق اولی‌بودم اما وقتی دیدم نمیرسم برای اینکه ذهنم ازش دل بکنه با دومی‌ازدواج کردم اما دلم ...

واي ازدواج اونم به اين دلايل؟ همسرتون چيكارس؟ شغلش

نیلا دختر ناز من
اگه دوست داش خیانت میکرد ب نظرت؟؟؟

نه پس چرا اونقدر دنبالم اومد چرا باعث شد من ابنجوری وابسته شم البته اینم‌بگم خدا بی جواب نذاشت دختری که عاشقش بود ولش کرد و ازدواج کرد اونم تپش قلب گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي ازدواج اونم به اين دلايل؟ همسرتون چيكارس؟ شغلش

نه اینکه اصلا دوسش نداشته باشم همسرم و اما آدم یه بار عاشق میشه و من عاشق اون‌بودم از لجبازی کامل هم‌نمیشه که ازدواج‌کرد اما عاشق همسرم‌نبودم

نه پس چرا اونقدر دنبالم اومد چرا باعث شد من ابنجوری وابسته شم البته اینم‌بگم خدا بی جواب نذاشت دختری ...

اومد دنبالت؟ شما چند سالت بود؟ مردا تا چيزي وبه دست نيارن بيخيالش نميشن 

نیلا دختر ناز من
اولش با رنگو لعاب و قشنگي هاي عاشق بودن و خاطرات توي ذهنت شروع ميشه بعد ميشه دلسردي 

عاشقی همینه شما بزن تو نت عشق فقط درد و ناراحتیه همیشه کسی که عاشقشی رو از دست میدی و با کسی میمونی که فقط دوسش داری

نه پس چرا اونقدر دنبالم اومد چرا باعث شد من ابنجوری وابسته شم البته اینم‌بگم خدا بی جواب نذاشت دختری ...

چون میخاسته مختو بزنه 

چون هوسباز بوووده 

چون میخاسته گووولت بزنه 

چون میخاسته ازت سواستفاده کنه 

غیر این بود پات وایمیستاد و باهات ازدواج میکرد

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣
اومد دنبالت؟ شما چند سالت بود؟ مردا تا چيزي وبه دست نيارن بيخيالش نميشن 

آره ۶ ماه التماس میکرد باهاش دوست شم و من‌میگفتم نه چون ازش خوشم‌نمیمد من ۲۰ سالم بود.

عاشقی همینه شما بزن تو نت عشق فقط درد و ناراحتیه همیشه کسی که عاشقشی رو از دست میدی و با کسی میمونی ...

خانم شما تا درك درستي از عشق و دوست نداشتن پيدا نكني نميتوني بگي عشق آخرش غمه 

عشقي كه آخرش غم باشه اصلا عشق نيست

نیلا دختر ناز من
چون میخاسته مختو بزنه  چون هوسباز بوووده  چون میخاسته گووولت بزنه  چون میخاسته ازت ...

نمی دونم دله دیگه ....اگه راحت بود فرهاد به جای کوه دل میکند نمی‌گم عاشقشم اما خیلی وقتا میگم کاشکی یه دفعه نمی رفتم...