2777
2789
عنوان

داستان من....

743 بازدید | 80 پست

بچه ها من ۲۴ سالمه ۶ سال پیش وقتی دانشجو بودم .....

من آدم احساساتی ای هستم و همیشه تو زندگیم تو آرزوهام دنبال کسی که واقعا دوسم داشته باشه میگشتم یه پسری بود که من زیاد ازش خوشم‌نمیومد تو دانشگاه همکلاسیم‌بود خیلی بهم‌گیر داد به خدا اگه دروغ بگم زنگ‌میزد ساعت ها باهام صحبت میکرد میگفت من عاشق شدم عاشق تو من محل نمیدادم تا اینکه‌گفتم یه روز بزار شاید بتونم دوست داشتن و باهاش تجربه کنم‌شاید واقعا دوسم داره ما دوست شدیم از همون روزای اول خودش و تو دلم جا کرد یعنی بلد بود دلبری کنه میدونست کجای احساسم و بگیره که دل بدم بهش من دیوونه هم یه دل نه ۱۰۰ دل عاشقش شدم بهم‌میگفت پیشم‌میمونه اما از همون روزای اول نابودم‌میکرد گوشیش خاموش میشد واسه چند ساعت من همه تنم میلرزید تا وقتی موبایلش روشن شه با دوستم فهمیدم دوست شده دم دانشگاخ پیش دوستم زار میزدم نمی تونستم باور کنم که به جز من کسی و دوست داشته باشه تا اینکه بهم گفت من‌ضربه خوردم (یعنی با یه دختره دوست بوده ۷ سال و ازش ضربه خورده)و تنهام گذاشت نابود شدم

اومدم فراموشش کنم باز اومد سمتم گفت بیا از نو بسازیم همه چیز و باز دل بستم و بازم بدتر از قبل با یکی از دوستام دوست شدنمیدونید چی بهم‌گذشت داشتم نابود میشدم جلو چشمم بود هر روز میدیدمش و اشک‌میریختم‌نگاهمم نمی کرد و بعد من با یکی از همکلاسیامون که دوست اونم بود دوست شدم و قصدمون ازدواج بود اونم شنیدم با همون دوست دختر ۴ سالش قصدش ازدواج بود و منم گفتم بزار برم چشام و بستم با این دوستم ازدواج کردم از اون قبلی متنفر شده بودم ازش بدم‌میومد بعد فهمید با اون بهم‌زده و تنهاست خریت کردم یه بار پی ام دادم حالشو پرسیدم اونم خیلی مهربون باهام برخورد کرد همه تلخیا یادم رفت دوت داشتنم تازه شد اما من دیگه شوهر داشتم نباید نزدیک‌میشدم سریع خداحافظی کردم و تمام اما هنوز تو دلم‌مونده میگم کاشکی قبل از ازدواج ازش خداحافظی میکردم ...نمیدونید چه شبایی با آهنگ‌چشم من داریوش براش گریه‌کرده بودم هنوزم خیلی شبا خوابش و میبینم ....ببخشید طولانی شد اما دردل بود مونده بود تو دلم....

یعنی باید خداحافظی میکردم و بعد ازدواج‌میکردم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه میگم‌کاشکی باهاش خداحافظی‌میکردم مونده تو دلم که یه دفعه رفتم

😐😐😐

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

ببخشید خیلی قاطی نوشتی متوجه اخراش نشدم ولی در کل وقتی ازدواج کردی باید بیخیال همه چیز و همه کس در گذشته و اینده بشی انگار فقط تو دنیا تو هستی و شوهرت. اکی؟

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

چه دوست تو دوستی شد. نهایتش چی شد. شما الان ازدواج کردین و زندگیتون مثل بقیه ست. شاید اگر با اون آدم ازدواج میکردین زندگی خوبی نداشتین بعدش هم کسی که چند بار بهتون خیانت کرد میخواستین بعدا با شما چکار کنه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

منکهدوست پسرمو عاشقانه دوست داشتم ولی بدجوری بهم ضربه زد و بعد اون ضربه ضربه دیگه بهم زد که واقعا قلبمو کشت.

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔