2777
2789
عنوان

داستان من....

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 80 پست
جان؟؟

اسمتون رو میگم خیلی عجیب هست. منظور خاصی نداشتم اخه معنی خاصی نداره برام جالب بود 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین ۲تا دوست بودن اسماشونم سعید و حمید بود من عاشق سعید بودم اما با حمید ازدواج کردم‌یعنی شد نمی دو ...

ی دفهههه گذاشتی رفتییییی؟؟؟ بخدا جلو دستم نیستی وگرنه میزدم ناقصت میکردم 

دختررررر اون بهت خیانت کرده و رفته بعد تو ی دفه رفتی بخداااا ساده ای اه عصابمو بهم ریختی زود باش خودتو بزن تا عصابم اروم شه زووود😡😡😡😡😡😡😡

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣
ی دفهههه گذاشتی رفتییییی؟؟؟ بخدا جلو دستم نیستی وگرنه میزدم ناقصت میکردم  دختررررر اون بهت خیا ...

مگه دل میفهمه؟ آدمی که کسی و دوست داره کر و کور و لال میشه .....من هم‌کر بودم هم کور هم لال نمیشنیدم میگفتن ولش کن نمیدیدم کاراش و جلوشم لال بودم....من خر نیستم ساده ام نیستم‌اما میگفتم‌کسی که اونجوری من و دوست داشت اون دوست داشتنه هنوز یه جایی تو وجودش هست پس چیشد یه دفعه؟ خ

ببین ۲تا دوست بودن اسماشونم سعید و حمید بود من عاشق سعید بودم اما با حمید ازدواج کردم‌یعنی شد نمی دو ...

من گیج شدم عزیزم بالاخره کدوم یکی رو دوست داشتین ؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
هرکاری کردم نی نی سایت اسممو نپذیرفت مجبور شدم اینجوری بی معنی وارد کنم وگرنه خانوم هستم

من هم نگفتم مرد هستید جانم. گفتم عجبیه.