2777
2789
عنوان

داستان من....

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 80 پست
نه اینکه اصلا دوسش نداشته باشم همسرم و اما آدم یه بار عاشق میشه و من عاشق اون‌بودم از لجبازی کامل هم ...

اولی اومد تا عاشقی یادت بده، کارشو خوب انجام داد و رفت و دومی اومده تا ازت آزمون بگیره و معرفتت رو بسنجه.

دنیا همینه. آنچه نپاید، دلبستگی را نشاید.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
خانم شما تا درك درستي از عشق و دوست نداشتن پيدا نكني نميتوني بگي عشق آخرش غمه  عشقي كه آخرش غم ...

شاید شما درست میگید اما خیلی از عاشقیا آخرش پوچ شده من از عشقای قبل از ازدواج میگما...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اینکه اصلا دوسش نداشته باشم همسرم و اما آدم یه بار عاشق میشه و من عاشق اون‌بودم از لجبازی کامل هم ...

شما دوست دارید چی بشنوید. اون حس قدیمی شما رو قلقلک میده و نمیذاره به آسایش برسید اما تهش چی هست. شما بعد هم مثلا برین با اون یکی زندگی کنید زندگی شما چندان تغییری نخواهد کرد چه بسا بدتر هم خواهد شد. 

میخواین بگین چه جوری میخواین از این حس خلاص شین؟ خب با به یاد آوردن خیانتها و رها کردنها و دل شکستنها. یعنی چند بار دلتون شکست براتون مهم نیست. یعنی شما آنقدر عاشق و پاکباخته شدید؟ عاشقی هم رسم خودش رو داره.

عزت نفستون پس چی میشه. این آدم چون چند بار شما رو خرد کرده حتی فکر کردن بهش برای یک لحظه هم اشتباهه. من حس میکنم شما دوست دارید چیز دیگه ای بشنوید اما من متاسفانه چیزی میگویم که عین حقیقت هست 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اولی اومد تا عاشقی یادت بده، کارشو خوب انجام داد و رفت و دومی اومده تا ازت آزمون بگیره و معرفتت رو ب ...

انقدم همسرم‌بخاطر من خودش و محدود کرده می ترسم بفهمه دلم‌هنوز مونده تو ۶ سال قبل دلم واسش میسوزه اما من نمیزارم‌بفهمه و درست میکنم خودم و فقط کاشکی‌میشد دل کند .

شاید شما درست میگید اما خیلی از عاشقیا آخرش پوچ شده من از عشقای قبل از ازدواج میگما...

هرانساني اعم از مرد و زن تجربه ميكنن اين راهو اما اينكه خودتو پيدا كني تو زندگي هيلي مهمه ودرك ميخواد 

منم طبيعتا قبل از ازدواجم برام پيش اومده اما زود جمع و جورش كردم الان اصلا فرقي بين عشق ودوست داشتنه همسرم نميبينم

نیلا دختر ناز من
نمی دونم دله دیگه ....اگه راحت بود فرهاد به جای کوه دل میکند نمی‌گم عاشقشم اما خیلی وقتا میگم کاشکی ...

اره حق میدم بهت منم عین توام با این تفاوت ک من ازدواج نکردم اونم بهم خیانت کرد ولی الان تا میخام یادش بیام یاد کاراش و بدیاش میوفتم

باردار نیستماااا😑تیکر آزمونمه😎😂😣😣😣
هرانساني اعم از مرد و زن تجربه ميكنن اين راهو اما اينكه خودتو پيدا كني تو زندگي هيلي مهمه ودرك ميخوا ...

بله درسته اما‌میدونید یه وقتایی آدم بازم دلش می گیره و می خواد به یه نفر بگه شاید فردا صبح از یادم رفت اما این خوابای لعنتی نمیزاره....

دقیقا همش میگم اگه خداحافظی میکردم‌شاید میگفت نرو

و شاید هم باز یه مدت باهاش بودین و باز هم جدایی انگار به دنبال سومین تجربه بودین که نشد و رفت. دو بار شکست بس نیست جانم؟ میدونید دارید در واقع با خیال عشق زندگی میکنید. اون شهر آب نباتی که شما در ذهنتون دارید شوره زاری بیش نیست. شما میدونید حرفهای دوستان درسته اما نمیخواید قبول کنید چون اون حس ویرانگر بدجور داره شما رو هل میده. بهتر نیست از همین ابتدای کار متوقفش کنی؟ 

سراب میخواهی برو اما انتهایی ندارد 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
انقدم همسرم‌بخاطر من خودش و محدود کرده می ترسم بفهمه دلم‌هنوز مونده تو ۶ سال قبل دلم واسش میسوزه اما ...

تو رو خدا ولش کن اونو. میگن واسه کسی بمیر که برات حداقل تب کنه. 

جمع کن خودتو دختر، دل دل راه انداختی.

تو که دلتو میشناختی چرا به این یکی اوکی دادی؟

ما زمان دانشجویی این شعرو زده بودیم رو دیوار اتاقمون

یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم.

گرچه در خویش شکستیم صدایی نکنیم.

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند.

طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
و شاید هم باز یه مدت باهاش بودین و باز هم جدایی انگار به دنبال سومین تجربه بودین که نشد و رفت. دو با ...

نه نه من الان دیگه بیخیالش شدم اما میدونید وقتی خوابش رو میبینم و تو خواب میبینم همون آدمی که عاشقش بودم شده دنیام بهم‌میریزه من ۵ساله تدکش کردم و ۱ بار فقط تو این ۵ سال در حد ۱۵ دقیقه حال هم و رسمی پرسیدیم و بس....من جایی نمیشد اینارو بگم فقط درد و دله من همسرم و دوست دارم و خوبیم و اونم داره زندگیش و میکنه اما میدونید یه وقتایی یه جایی از گذشته تو دل آدم‌گیر میکنه

تو رو خدا ولش کن اونو. میگن واسه کسی بمیر که برات حداقل تب کنه.  جمع کن خودتو دختر، دل دل راه ...

2خط آخرش و همیشه خودم‌میگفتم من اصلا به خودش چیزی نگفتم از روزای سختمم نمیدونه به من چی‌گذشته اینا همه تو دلم بود که گفتم