خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 عنوان ورزش سینه 😶 267 بازدید | 57 پست ورزش مخصوص سینهسینه رو چجوری فرم میده؟نمیخوام بزرگ بشهکوچیک هم بشه مهم نیستفقط میخوام ببینم با ورزش سینه چه فرمی پیدا میکنهاز چه فرمی به چه فرمی میشه تغییرش داد؟ دیروز | 22:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3315 بالای سینه رو تمرین بدید یا زیر سینه یا پرس سینه که اینا هر کدوم برای ی قسمت هستش سرچ کنید داخل گوگل متوجه میشید آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 بالای سینه رو تمرین بدید یا زیر سینه یا پرس سینه که اینا هر کدوم برای ی قسمت هستش سرچ کنید داخل گوگل ... میخوام ببینم تاثیر داره ورزش روی فرم سینه؟؟و اینکه چقدر طول میکشه تا نتیجه ببینم؟
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 ورزش سینه دیگه چیه ورزش مخصوص عضلات سینه
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3315 میخوام ببینم تاثیر داره ورزش روی فرم سینه؟؟و اینکه چقدر طول میکشه تا نتیجه ببینم؟ بله تاثیر داره تقریبا ی ماهه متوجه میشید که به مرور بیشتر هم نمایان میشه آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24864 شنا سوئدی پرس سینه با دمبل فلاس سینه با دمبل کراس اوور سیم کش شنا با دست جمعپول اوور دمبلپرس سینه با دمبل روی میز شیبدار
nemiidonaam عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 1189 ببین من تقریبا یک هفته هست روزی ۶۰ تا شنا میرم (شنا رو زانو و رو دیوار) هم خودم هم همسرم متوجه یه مقدار لیفت شدیم!حالا من که مصمم تر شدم ادامه بدم ...من چون رژیم داشتم و تو خونه ورزش میکردم باشگاه نمیرفتم حس کردم کمی افتادگی پیدا کرده بدنم وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 ببین من تقریبا یک هفته هست روزی ۶۰ تا شنا میرم (شنا رو زانو و رو دیوار) هم خودم هم همسرم متوجه یه م ... عزیزم فقطططط شنا انجام دادی؟؟؟چه خوب انگیزه گرفتم🥹یعنی سینه کامل سربالا و گرد میشه؟من فقط امیدم به ورزشه نمیخوام عمل کنم🥲
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 شنا سوئدی پرس سینه با دمبل فلاس سینه با دمبل کراس اوور سیم کش شنا با دست جمعپول اوور دمبلپرس سینه با ... روزی چندتا از هر کدومشون انجام بدم؟
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 بله تاثیر داره تقریبا ی ماهه متوجه میشید که به مرور بیشتر هم نمایان میشه هر روزه هفته انجام بدم؟ یا استراحتم نیازه؟چه ورزشایی برای لیفت خوبه؟
تنها؟؟ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3315 هر روزه هفته انجام بدم؟ یا استراحتم نیازه؟چه ورزشایی برای لیفت خوبه؟ دو روز درمیون بالاسینه انجام بده بعد پرس سینه در آخر هم زیر سینه برای گرد شدن آقا هستم محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره
خوشگلzخانمaشکمو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1789 باشگاه میری ؟ نه عزیزمتوخونه میخوام انجام بدم دمبل یک کیلوییو دو کیلویی هم خریدم