2777
2789

هرسختی بگی کشیدیم هر بدبختی بگی داشتیم

مستقل شدیم شکستیم بازم دوباره بلند شدیم دوست داریم اول اخرین کسی که برای زندگیمون تصمیم میگیره خودمون باشیم روپای خودمون باشی رییس خودمون باشیم دهه هشتادی دهه ای هست که خیلی سختی کشیده ولی با این همه باخت نداده بیشتر از سنمون میفهمیمم و درک میکنیم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا الان بزرگترینتون ۲۴ سالش هس صبر کنید نوبت شما هم میشه به کجا چنین شتابان

نه بزرگترینمون ۲۹ عه

از ۷۵ شروع میشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
حالا الان بزرگترینتون ۲۴ سالش هس صبر کنید نوبت شما هم میشه به کجا چنین شتابان

ما حالمون از ازدواج بهم میخوره خودم به شخصه پسر میبینم عوق میزنم ولی شما تونستید زندگی کنین تونستید شادی کنین ما چی؟

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

از ۷۹ ایا بپرسین😂🗿🤝

۷۹ که نداریم ☹️🤣

ولی مامانم ۵۹ عه میگه دهه شصتی ام🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

نسل بعدینود به بعد

اونا که بچن هنوز ممکنه روزای خوشو ببینن ما تموم بچگیمون و نوجوانی و الآنم جوونیمون و سوختیم

کرونا،جنگ داخلی و خارجی،گرونی،زلزله و....همه چی آرزو شد واسمون

حالا چرا زد؟؟؟

نمیدونم اسم نسلمونه دیگه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨