2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه سوال کسی که متولد اردیبهشت ۸۹ دهه ۸۰ حساب میشه یا ۹۰ تروخدا همه مواب بدین

از ۸۰ تا ۸۹ دهه ۸۰ حساب میشه

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

یه سوال کسی که متولد اردیبهشت ۸۹ دهه ۸۰ حساب میشه یا ۹۰ تروخدا همه مواب بدین

منم دقیقا سوالم همینه ما ۸۹ ایا هیچ وقت نفهمیدیم کدوم سمتیم

ولی من خودم شباهتم به هشتادیا بیشتره

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

تنها نسلی هستیم که نه پسرمامون نه دخترمون زندگی نکردنالبته دهه هشتادیاش بیشتر سوختن

آلفایی ها از ما بدبخت ترن

کل بچگیشون و نوجوونیشون به کرونا و جنگ و غیره گذشت

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

الفاییا کیان؟

نسل بعدی

نود به بعد

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر