2777
2789

هرسختی بگی کشیدیم هر بدبختی بگی داشتیم

مستقل شدیم شکستیم بازم دوباره بلند شدیم دوست داریم اول اخرین کسی که برای زندگیمون تصمیم میگیره خودمون باشیم روپای خودمون باشی رییس خودمون باشیم دهه هشتادی دهه ای هست که خیلی سختی کشیده ولی با این همه باخت نداده بیشتر از سنمون میفهمیمم و درک میکنیم ..

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا الان بزرگترینتون ۲۴ سالش هس صبر کنید نوبت شما هم میشه به کجا چنین شتابان

نه بزرگترینمون ۲۹ عه

از ۷۵ شروع میشه

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

ما حالمون از ازدواج بهم میخوره خودم به شخصه پسر میبینم عوق میزنم ولی شما تونستید زندگی کنین تونستید شادی کنین ما چی؟

حداقل اونا راحتتر تشکیل خانواده دادن و ..... و چیزای دیگه

دهه ۶۰ . جنگ نبود . کرونا نبود

طرفدار این پرچمم🇮🇷/ دانشجو/

از ۷۹ ایا بپرسین😂🗿🤝

۷۹ که نداریم ☹️🤣

ولی مامانم ۵۹ عه میگه دهه شصتی ام🤣

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نسل بعدینود به بعد

اونا که بچن هنوز ممکنه روزای خوشو ببینن ما تموم بچگیمون و نوجوانی و الآنم جوونیمون و سوختیم

کرونا،جنگ داخلی و خارجی،گرونی،زلزله و....همه چی آرزو شد واسمون

حالا چرا زد؟؟؟

نمیدونم اسم نسلمونه دیگه

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)