2777
2789
عنوان

خسته شدم

71 بازدید | 10 پست

اززندگی از پدرومادر دیوانه بیمار جسمی روحی روانی.از بردار اوتیسم از ۲۳ساله دعوا دارن مادر تو خانواده دعوایی پرتنش بی دک ودهن البته مثلا فرهنگی بودن اما هرروز دعوایی بزرگ شده پدرمم انکار نخود مغزه.رشد عقلی نداشته.۳تا بچه ایمم.من بزرگم ۲۳ سالمه.خبر مرگم از ۱۸سالگی مثل ادم درس خونده بودم فرهنگیان قبول شده بودم.الان ورق زندگیم یجور دیگه بودازبس بی جون وبنیه هستم وشدید لاغر جون ندارم سرکار برم کار های آن لاین یا دفتر بیمه هم بلد نیستم خبر مرگم.شرایط ازدواج هم ب هزار دلیل ندارم.ضعیفی بیماری جسمانی.خانواده دعوایی.بی پولی چجوری شوهر برم.چجوری از دعوا خونه راحت شم.سر هر چیزی بحث دازن بلد نیستن زندگی کنن همش مادرم فش میده نفرین وهوار میکشه.خاک بر سر دید زندگیش دریایی مشکله پاشد تله سوم اورد چون دلش پخر میخاست.پخر دوست بود.تصمیم گیریش خوب تبود داعم باید کارهای خونه رو انجام بدم خودش میره مسجد دعا روضه مولودی.یسره خونه بهم ریختس.بجه هم وسیله ها خراب میکنه.دعوا میشه پدرم وسداس داره بقیه هم بیخیال.سر سفره شام هوار میکشه مادرم.دیوانه شدم.بگید چه خاکی ب سرم بریزم.اگ مریض نداشتم.جون داشتم خاستگار عالی داستم.الانم یکی دازم ولی چون راهش دوره میگن ب درد نمیخوره.ولی من میگم ب شرایط من سیاه بخت میخوره.راحت شم.برم.خدا زورش میاد یکم شانس ب من بده.مادر بشدت عصبی.پدر خسیس.هزارتا مشکل ک شاه نامس.

حرف اولو شخصیت میزنه ن زیباییی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نیست

خدا هست یه سری چیزا رو نمیشه گفت منم میتونستم مثل بقیه بیام بهت امید بدم بگم برو کار کن و فلان و اینا ولی از خودت بپرس چرا اینو گفتم ؟

حتما یه وجه اشتراکی داریم که درکت کردم دیگه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
خدا هست یه سری چیزا رو نمیشه گفت منم میتونستم مثل بقیه بیام بهت امید بدم بگم برو کار کن و فلان و این ...

من خودم دوست دارم برم.سرکار.جون ندارم.پولم ندارم.برم خودمو درمان کنم مشکل ستون فقرات دارم.مشکل معده دارم.دستام بی جونن عصب دستام درد گرفته.برا کار کامپیترم چشمام ضعیفه

درست میشه صبر کن بهت قول میدم

کی دیگه خسته شدم.بمرگ خودم خسته شدم دلم نیخاد زار بزنم.ای کاش تو شهر ما بودی فقط نیسم ساعت این وحشی خونه رو ببینی.دلت خون میسه

من خودم دوست دارم برم.سرکار.جون ندارم.پولم ندارم.برم خودمو درمان کنم مشکل ستون فقرات دارم.مشکل معده ...

میفهممت قضیه پوله و مشکل جسمانی وگرنه همه دوست دارن برن کار کنن و تحصیل کنن

امیدوارم به حق همین شب اول ماه رمضون خدا روزی بی حساب از جایی که فکرشو نمیکنی برات بفرسته و قلبتو آروم کنه عزیزم

میفهممت قضیه پوله و مشکل جسمانی وگرنه همه دوست دارن برن کار کنن و تحصیل کنن امیدوارم به حق همین شب ا ...

فدات بشم عزیزم ممنونم بابت همدردیت الهیی شماهم مشکلت حل شه عزیزدلم

فدات بشم عزیزم ممنونم بابت همدردیت الهیی شماهم مشکلت حل شه عزیزدلم

زنده باشی گلم إن شاء الله سلامت بشی و این روزا یادت بره