من احساس میکنم خیلی کم کاری کردم و هنوز نتونستم پسرمو از پوشک بگیرم البته شاغل هستم و خیلی وقتم کمه...پسرم دو سال و هشت ماهشه و قصد دارم به امید خدا تعطیلات خرداد از پوشک بگیرمش ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چون هنوز نمیگه جیش دارم یا پی پی دارم
واسه اینکه بچه آمادگی ش رو نداره و شروع میکنن به از پوشک گرفتن. خدایی بچه ۱ سال و نیمه گناه داره همچ ...
درسته خواهر زاده من ١ سال و نيمه گرفتنش اما الان كه ٩ سالشه چند ساله مشكل يبوست داره منم همش ميگم واسه اونه بچه اونيكي خواهرم كه گفتم نزديك ٢ سالش بود مثلا خواست زود بگيره اما خوب ٢ ساله هنوزم اذيت ميكنه خودشم حامله است خيلي اذيت ميشه همش تو شرتش پي پي ميكنه و همچنين اينم مشكل يبوست داره اما پسر من نه من اينو ميدونستم كه زير ٢ سال نبايد گرفت حتي بهش گفتم اصولا از ٢ سال و ٣يا٤ ماه اينطورا به اينور ميگيرن اما خوب گوش نداد
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.