2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 92 پست
انیدوار یاش عزیزم.اصلا عجله نکن.من متخصص بچم همیشه میگفت پسر بعد ۳ دختر دو و نیم.حالا بچه خودش همکار ...

یعنی زودتر از دو سه سال نباید بچه رو ببری دسشویی کنه؟اخه براچی؟ضرر داره مگه؟

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم دو سال و سه ماهشه هرکاری میکنم پی پی شو توی دستشویی انجام نمیده، میره یه گوشه خالی از خونه میشینه کارشو توی پوشک انجام میده، مشاور هم میگه این کارش خوب نیست، جیش هم تا نبرم نمیگه یکبار فراموش کنم کارو تموم کرده

وای خدا خیرت بده خیلی نگران بودم...از بس همه ازم میپرسن که هنوز نگرفتی!!!

هگرو ول کن.اگر ما تربیت قدیمیامون درست بود که ببخشید انقدر عصبی و افسرده و.نبودیم.شما فقط بخند و بگو با نظر دکترش پیش میریم.دکتر پسر من امریکایی بود.گفت بعر ۳ شروع کن

بچه ها باهم فرق دارن عزيزم پسر منم ٢ سال و ٢ ماهش بود گرفتم اذيتم نكرد زياد خوب بود اما بچه خواهرم ا ...

واسه اینکه بچه آمادگی ش رو نداره و شروع میکنن به از پوشک گرفتن. خدایی بچه ۱ سال و نیمه گناه داره همچین فشاری بهش وارد شه معلومه که ادامه پیدا می‌کنه 

یعنی زودتر از دو سه سال نباید بچه رو ببری دسشویی کنه؟اخه براچی؟ضرر داره مگه؟

هیچ اثرای نباید کزد برا از پوشک گرفتن.معمولا زیر دویال اصلا سیستم ادراری بچه کانل نیست.البته دخترا زودتر راه میفتن

پسر منم دو سال و سه ماهشه هرکاری میکنم پی پی شو توی دستشویی انجام نمیده، میره یه گوشه خالی از خونه م ...

وا. از اون حرفها بود 

چرا خوب نباشه؟ به مشاور میگفتی خودت دوست داری وسط جمع خراب کاری کنی؟ می‌ره یه گوشه که آرامش داشته باشه خب

شک نکنید.خیلی اثر زوانی داره این اصرار به زود گرفتن.اثر جسمیشم همین یبوسته.بعدم بچه اصلا باید سیستم ...

الان دگ میگه

البته سه روزه میگه

بعد از کلی آب کشی خونه

دو سال و دو ماهشه

از یک سال و نه ماهگیش شرو کردم یاد دادن

عجله کردم

بیچاره رو خیلی اذیت کردم

داداشمم میگفت زوده و باید بزاری خودش کم کم بفهمه

دگ گذشته دگ

انقد بهش یاداوری می کردم

الان تو خونه راه میره میخوام دهنمو باز کنم یه چی بگم

سریع بلند میگه مامان جیش ندارم

اعصاب نداره دگ😂😂😂

طفلک😔😔😔

❤خدایا شکرت

یکی از نشونه های آمادگی برای از پوشک گرفتن همینه  منم اصلا قصد نداشتم پسرم رو بگیرم بعد دکتر گ ...

پسرم هنوز حرف زدن بلد نيست آخه

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم  

دختر من یه سالشه پوشکش که میکنم ملتهب میشه چیکار کنم چندتا پوشک امتحان کردم دیگه خسته شدم باز که میزارم همه جا کثیف میشه کمک کنید.کرم پوشک ماستلا استفاده میکنم اسپری آب اون.و کرم اوسرین.پوشک هم پریما.ببم.مولفیکس.مایبیبی.مرسی.

الان دگ میگه البته سه روزه میگه بعد از کلی آب کشی خونه دو سال و دو ماهشه از یک سال و نه ماهگیش ش ...

هم خنده م گرفت هم ناراحت شدم

واسه چیزهای دیگه حداقل بهش فشار نیار دیگه خنثی شه 😄

اضطراب داره وقتی میخواد پی پی کنه تو پوشکش میره یه گوشه اصلا نمیزاره برم طرفش

آخي عزيزم

اين كار خيلي حساسه و تو زندگي آينده اش تاثير ميذاره

كاش با يه روان شناس مشورت كني

مشاور نه روانشناسا بهتر ميدونن

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم