2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 92 پست
عزيزم زيادم دير نشده  از ٢٤ ماهگي بايد شروع كرد الان بچه تون عقل رس تر شده بشين باهاش صحبت ك ...

بهش میگم مامان جون جیش کن فقط نگام میکنه...فقط گاهی وقتی پی پی داره میگه میخوام پی پی کنم...بهش میگم بریم دستشویی جیغ میزنه میره یه گوشه

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  
بهش میگم مامان جون جیش کن فقط نگام میکنه...فقط گاهی وقتی پی پی داره میگه میخوام پی پی کنم...بهش میگم ...

من پسرمو با مگس گول زدم  بهش میگم بیا نگاه کن یه مگس تو دستشویی داره جیش میکنه بدو بدو میاد خخخخخخخخ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای امیدوار شدم

انیدوار یاش عزیزم.اصلا عجله نکن.من متخصص بچم همیشه میگفت پسر بعد ۳ دختر دو و نیم.حالا بچه خودش همکاری کرد زودتر.من خارج از ایران زایمان کردم.اصلا زیر دو سال و نیم ندیدم موشک تن بچه نکنن.ایرانیا خیلی عجله میکن‌برا همین یبوست مثلا بیشتره ایتجا.

بهش میگم مامان جون جیش کن فقط نگام میکنه...فقط گاهی وقتی پی پی داره میگه میخوام پی پی کنم...بهش میگم ...

فسقلیای من 30ماهشونه چندماهه دارم کار میکنم روشون اصلااااااا همکاری نمیکنن کارشون رو میکنن میگن عوض کن پی پی کردم یا جیش کردم.پدرمو دراوردن

انیدوار یاش عزیزم.اصلا عجله نکن.من متخصص بچم همیشه میگفت پسر بعد ۳ دختر دو و نیم.حالا بچه خودش همکار ...

وای خدا خیرت بده خیلی نگران بودم...از بس همه ازم میپرسن که هنوز نگرفتی!!!

انیدوار یاش عزیزم.اصلا عجله نکن.من متخصص بچم همیشه میگفت پسر بعد ۳ دختر دو و نیم.حالا بچه خودش همکار ...

چه جالب

نمیدونستم

ولی راستم میگی دختر من برا اینکه نره دستشویی نگه میداره خودش رو

دگ در حال ریختن میدوه دستشویی

❤خدایا شکرت

فسقلیای من 30ماهشونه چندماهه دارم کار میکنم روشون اصلااااااا همکاری نمیکنن کارشون رو میکنن میگن عوض ...

پسر منم همینه...واسه بردنش به دستشویی بهش شکلات میدم که ببرمش بشورمش

چه جالب نمیدونستم ولی راستم میگی دختر من برا اینکه نره دستشویی نگه میداره خودش رو دگ در حال ریختن ...

شک نکنید.خیلی اثر زوانی داره این اصرار به زود گرفتن.اثر جسمیشم همین یبوسته.بعدم بچه اصلا باید سیستم ادرار و مدفوعش کامل شه.خصوصا ادرار که بتونه نگه دارع و بگه

پسر من اينجوريه اصلا تو خواب خيس نميكنه حتي خواب بعدظهرش

یکی از نشونه های آمادگی برای از پوشک گرفتن همینه 

منم اصلا قصد نداشتم پسرم رو بگیرم بعد دکتر گفت اگر شب و ظهر موقع خواب پوشکش خشک هست یکی دو روز امتحان کن ببین میگه یا نه. در عرض همون دو روز کامل از پوشک گرفته شد، چون آمادگی ش رو داشت 

من یه هفته هست از پوشک گرفتم خیییییییلی آسونه. 2سال و3ماه

بچه ها باهم فرق دارن عزيزم پسر منم ٢ سال و ٢ ماهش بود گرفتم اذيتم نكرد زياد خوب بود اما بچه خواهرم از ١ سال و ١٠ ماهگي پسرشو داره ميگيره هنوزم كه ٣ سال و ٨ ماهشه نزديك ٢ ساله هنوزم دستشويي بزرگش رو نميگه يا گاهي باز جيش ميكنه بعضيا خيلي اذيت ميشن خيليييي

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
پسر منم همینه...واسه بردنش به دستشویی بهش شکلات میدم که ببرمش بشورمش

یعنی هر جایزه هر ترفند و حیله و تشویق بگیر انجام دادم نه دختر نه پسر ابدا همکاری نمیکنن.از پی پی هم میترسن داد میزنن ی گوشه میرن

مواظب باش اضطراب نگيره

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم