2777
2789
عنوان

سردرگمم

42 بازدید | 9 پست

رشتم انسانی هست نمیدونم در آینده میخام چیکار کنم واقعا هدف داشتم روانشناسی وای میبینم اشباع شده روانشناس بیکار زیاده اگرم بخای پیشرفت کنی باید بری شهر های بزرگ معلمی هم مصاحبه سختی داره و آخر حقوق کم حقوق هم چون ریاضی و محاسبه ای هست زیاد دوست ندارم چیکار کنممممم کمکککممگمک

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

به این چرت و پرتای اینکه اشباع شده گوش نده. رشته های انسانی اکثرا میگن اشباع شده ولی تو اگه یه روانشناس خوب بشی اصلا هم اشباع نیست. وکالتم همینه. این همینه وکیل هست ولی کو وکیل خوب؟

همیشه اینو بدون تو هرکاری اگه بهترین باشی دیگه اینکه اشباع هست یا نیست مهم نی

به این چرت و پرتای اینکه اشباع شده گوش نده. رشته های انسانی اکثرا میگن اشباع شده ولی تو اگه یه روانش ...

🫠🫠

من بازی که بلد نبودمو بردم، تو که دیگه بازی خودمی ! ( پروردگارا تنها تورا میخوانم و از تو یاری میطلبم 💘)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسی خیلی رشته خوبیه اگر بخوای اینجوری فکر کنی که الان ۹۹ درصد رشته ها اشباع شدن

آخه خیلی دیدم بیکار حتی خود معلمامون هم میگن شغلای دیگه کار سخت گیر میاد برید فرهنگیان که حقوق ثابت داره

🫠🫠

سعی کن توی انتخاب رشته و تصمیم های مهم برای آیندت از هر کسی مشورت نگیری. طرف یه بار پاشو تو دانشگاه نزاشته ولی مشورت اشتباه میده

برو پیش مشاور دلسوز حواست باشه نری جایی که دلشون برات نسوزه فقط بخوان پولتو بگیرن

سعی کن توی انتخاب رشته و تصمیم های مهم برای آیندت از هر کسی مشورت نگیری. طرف یه بار پاشو تو دانشگاه ...

اوهوم مرسی عزیز

خیلی دیدم افرادی که رفتن مشاوره گفتن فلان رشته رو بخون و در آخر پشیمون شدن که از دیگران راهنمایی گرفتن

خودت به فرهنگیان علاقه داری ؟

من معلمی رو دوست دارم ولی واقعا حقوقش نمیارزه

کلی هم شرایط مزخرف داره من دنبال یه رشته خوبم که آینده داشته باشه

من معلمی رو دوست دارم ولی واقعا حقوقش نمیارزه کلی هم شرایط مزخرف داره من دنبال یه رشته خوبم که آینده ...

من خودمم به خاطر شرایطش از معلمی خوشم نمیاد اما شما اگه در هر رشته ای موفق باشی بهترین شغل هم گیرت میاد روانشناسی که تا دکترا بخونی عالیه

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….