2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 102 پست
برا اینکه خواستگارتو خوب بشناسی باید مخالفت کنی یجاهایی ببینی واکنشش چیه...شما الان تو مرحله ی شناخت ...

اخه عقلانی حسنیات زیاد داره بنظرم الان افتاده رودنده ی لج آخه ۱۰ ت با ۴۰ حقوق واقعا زیاده واسه پسرش گفتم بکن ۵ توو خرج کردا نوشتم زهو عوص شد وسرد که نه ۱۵ میدم پسرم تاحالا میکفت سهم تو ۳ پنجم بامخارج زندگی الان میگه فقط مخارج زندگب توبروخرج خودتو ددار فعلا نمیشه خرج توروبدم

این مرد دوستت نداره فقط شما چون عاشقشی متوجه نمیشی وگرنه خیلی واضحه ... خودخواهه و تو براش بی ارزشی

اگر دوستم نداره چرااومده خواستگاری ومیخواد ازدداج کنیم چرامدام ابرازعشق میوته تعریف میکنه محبت وتوجه میونه ۲۴ای پیام وتماس کادومیخره خداروشکرمیکنه من میگم چون هی نوشتم مخارجوکیردادن دعوا وبحث ک پول پسرتو کم کن افتاده دنده ی لج وگرنه

من میگم توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابرازعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با نظر کاربرها موافقم.ایشون احتمالا فهمیده که نظر شما مثبته میخواد امتیاز بگیره.بنظرم مجرد بودن ب ...

ن میگم من شاید هی ندشتم مخارجو سهم پسزشو کم کردم هی گردادم رفتم رومخش ک سهم پسرت کم شه الان لج کرده بیشترکرده خرجی منو حذف کرده میگه بروسرکار آخه توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابرازعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

چیکارکنم لجبازیشو کناربذاره همون ص۰ بده نه ۱۵ و خرج برای خودس کنه نده پسرس ومهنتر خرج منو از سهم زند ...

واقعیت اینه که شما دل بسته و وابسته ی این آقا شدی

فقط هم داری به خودت ظلم میکنی، چون اگه کات کنید متوجه میشی که ایشون زیادم سختش نمیشه....

شرایطش مثل یه فرد مجرد نیست

شما داری خودتو گول میزنی

مثل بقیه بهت پیشنهاد رفتن به مشاوره میدم، البته اگه قبول کنی....

نفقه شما رو که نمیخواد قبول کنه

مهریه ام که بی ارزش ترین چیز رو پیشنهاد داده

خودتون هم که باید خرج خودتون رو بدین یه زمانی برسه که دچار مشکلی بشید و نتونید برید سرکار بابد منت اون رو بکشید برا لباس و خرجای دیگه تون

این ازدواج منطقیه ؟؟؟؟

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

چیکارکنم لجبازیشو کناربذاره همون ص۰ بده نه ۱۵ و خرج برای خودس کنه نده پسرس ومهنتر خرج منو از سهم زند ...

همون ۱۰ ت بده ب پسزش و خرج هم برای خودش کنه همرونده پسرش=ویرایش

میگه بروسرکار خرج خودتو بده منم خرج خودمو پسرمو بدهی پدر زن سابقنو خرج زندگی مشترکو بدم شراکتی

وافعا خسته نباشه خیلی زحمت میکشه این آقا فردا هم یک روزی پول نداشتی دورازجون مریض شدی میگه پول نداری منم ندارم بشین درد بکش 🤦🤦🤦شما اینو کلا فراموش کن یا کم عاقلانه تر به زندگی نگاه کن ی عمر عشق ی قسمتش مشکل های بزرگترش فکر کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ن میگم من شاید هی ندشتم مخارجو سهم پسزشو کم کردم هی گردادم رفتم رومخش ک سهم پسرت کم شه الان لج کرده ...

تا وقتی که بعضی آقایون بخوان خانمی رو جذب خودشون کنن دروغ و چاپلوسی و فدات بشم و تو چقدر خوبی شون به راهه بعد که جدی شد اون روی خودشون رو نشون میدن

دیگه هم به حالت اول برنمی گردن

و بعد اون خانم می مونه با اون تصویر رویایی قبل شوهرش که واقعی نبود و تظاهر بود

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

خب ایشون میگه شما حق نداری بابت پرداختی های پسرم نظر بدیمتوجهی؟؟؟

دقیقا بله متوجهم فقط جملمو ویرایش کردم ک فرستادم

منم زاووجودحسنیاتش بابت اینهاست دیگه که دلخورم من حق دارم نظربدم زندگی منم هست ازطرفی اونم حق داره به پسرش پول بده ولی خب کم بده میگه خرج پسر ۱۰ ساله ماهی ۲۰هست من دارم ۱۰ میدم خیلیم کمه چی بگم واقعا🥺🙈

تا وقتی که بعضی آقایون بخوان خانمی رو جذب خودشون کنن دروغ و چاپلوسی و فدات بشم و تو چقدر خوبی شون به ...

من گفتم شاید حساسش کردم ازبس گفتم خرجی پسرتو کم کن لج افتاده وموقتی باشه