2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 102 پست
استاتر هدفش اینکه ازدواج کنه برای اینکه دستش تو جیب خودش باشه تازه بیاد خونه همه چی مرتب نناروشام آم ...

عزیزم درسته آشپزی وکارخونه میخواد زنی ک خرج خودشو بده و این راحت ب تعهداتش ب همسر قبلی وبچشو پدرزن سابقش عمل کنه وازکانکس خوابی راجت شه بریم توو سوییت و به همه بگه ازدواج کردم والبته نیاز مالی وعاطفیش تامین شه من میگم این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابراز عشق وعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بهت اینجا گفتن نکن و نهبعدا نیای تاپیک پشیمونی بزنی

🥺😔آخه دوستش دارم دلتنگش میشم خیلی خدبیها داره مطگم چون پسرش خط قرمزشه هی گفتم کم کن کم کن پول ب اونو اینجکری داره میگه چون اول نمیگفت

توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابرازعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

عزیزم شما گوشی برای شنیدن حرفای ما نداری این ادم به درد نمیخوره چند صباح دیگه میای تاپیکمیزنی بدبخت ...

بخداگوش میدم میخوام همه جوره مطمئن ای خدا اینم شانس منه حالا که یکی ودوست دارم وخیلی خوبه چرامالی باید اینطورباشه آخه💔🥺🙈😔

من میگم توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابرازعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

عزیزم درسته آشپزی وکارخونه میخواد زنی ک خرج خودشو بده و این راحت ب تعهداتش ب همسر قبلی وبچشو پدرزن س ...

فکرکنم این آقا اولش میخواسته ببینه شما رضایت جواب بله گرفتن بود الان دیده شما حاضر شدی رو واقعی شو نشون میده الله اعلم باز مشاوره برید دوباره باز راه اشتباه نری موفق باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فکرکنم این آقا اولش میخواسته ببینه شما رضایت جواب بله گرفتن بود الان دیده شما حاضر شدی رو واقعی شو ن ...

میگم من هی گفتم پول پسرت کم فعلا اینطورشد روپسرش حساسه وخط قرمزشه لج افتاده شاید

ممنونعزیزم گویاباید بریم حتما

میگم من هی گفتم پول پسرت کم فعلا اینطورشد روپسرش حساسه وخط قرمزشه لج افتاده شایدممنونعزیزم گویاباید ...

پول پسرش بده وظیفه اش دولت تعیین کرده ولی شما از الان این حرف رو زدی اینجوری جواب داده بد لج شده تازه گفته تو خونه باشی دوساعت دوساعت های زودتر دیدی شاید یهو خونه نشین کرد گفت نرو مهریه هیچی بیشتر فکر کن حرف ی عمر زندگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برا اینکه خواستگارتو خوب بشناسی باید مخالفت کنی یجاهایی ببینی واکنشش چیه...

شما الان تو مرحله ی شناختی نباید دلبسته طرف باشی ک

ک اگ باب میلت نبود زود ج رد بدی و احساسی تصمیم نگیری

پول پسرش بده وظیفه اش دولت تعیین کرده ولی شما از الان این حرف رو زدی اینجوری جواب داده بد لج شده تاز ...

میگه بروسرکار خرج خودتو بده منم خرج خودمو پسرمو بدهی پدر زن سابقنو خرج زندگی مشترکو بدم شراکتی

برا اینکه خواستگارتو خوب بشناسی باید مخالفت کنی یجاهایی ببینی واکنشش چیه...شما الان تو مرحله ی شناخت ...

چیکارکنم لجبازیشو کناربذاره همون ص۰ بده نه ۱۵ و خرج برای خودس کنه نده پسرس ومهنتر خرج منو از سهم زندگی مسترک بده عین قول وقراراولیه ونگه بروکار کن خرجتو بده واینک هرکاری میکنم میگم ندارم مهریه توبدم دین گردنم گل تقدیمت میکنم