2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 107 پست
اگر دوستم نداره چرااومده خواستگاری ومیخواد ازدداج کنیم چرامدام ابرازعشق میوته تعریف میکنه محبت وتوجه ...

خودت جواب خودتو تو چندتا کامنت قبلی دادی گفتی میخواد از کانکس خوابی راحتشه بگه ازدواج کردم و نیاز عاطفیشو تامین کنه من یه زنم شوهرم با درامد نصف شوهرتو داره زندگیمیچرخونه خرج منومیده خودمم رعایت میکنم و اندازه خرج میکنم درضمن اجاره نشین هم هستیم این حتی راضی نیست یهواحد اجاره کنه برات میخواد سوییت بگیره دیگه تا تهش برو لطفا عاقل باش سن کمینداری که این تفکرات بچگانهرو داری

نه ا اخلاقش تاهمین دوروزپیش سادگی وصداقتش ایمانش اهل رفاقت بازی مشروب نخوردنش زحنت کش بدنش عاشقی وتو ...

بخدا ۱۷سالته مارو مشنگ گیر اوردی سردرد گرفتم یا ابلفضلللللل لنگ اینی بهت با م مالکیت صدا بزنه خدایا منو گاو کن 🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نداره با حقوق ۴۰ ت ۱۰ت میده ب پسرش چندروزه دعوا داریم چون میخواد بکنه ۱۵ ت میگم خب ۵ ت پول توو ...

چه جالب زن باید نیاز جنسی شوهرو رفع کنه ولی مرد نباید نیاز مالی زن رو رفع کنه یه لباس خریدن و لوازم ارایشی و ارایشگاهشم باید خانم بره سرکار و پیاز مالیشو رفع کنه...

پسرش کل زندگیشه و دوسش داره ماهی ۱۰ـ۱۵ میلیون میده ولی شمارو در حدی نمیبینه که ماهی یک میلیونم خرجی بت بده. یعنی در حد ماهی یک میلیونم دوستت نداره ولی ببین به پسرش که میرسه دوستداشتنش مالیه به شما که میرسه دوستداشتنش عاطفی و مفتکی🤣 له حرف ما که گوش نمیدی حداقل یه بار برو مشاور شرایطو بگو ببین چی میگه بت