2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 102 پست
دقیقا بله متوجهم فقط جملمو ویرایش کردم ک فرستادم منم زاووجودحسنیاتش بابت اینهاست دیگه که دلخورم من ح ...

خب عزیزم اینو فراموش نکن که این آقا از لحاظ مالی، همون اول مسیرشو با شما جدا کرده....

مهریه که نظرش نیست

واسه مخارجت گفته خودت برو سرکار

شما باید اینا رو درک کنی دیگه....

غیرمستقیم بهت گفته دخالت مالی نداشته باش تو این زندگی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه دارن شما رو راهنمایی میکنن ولی شما چون از «ظاهر» اون شخص خیلی خوشت اومده نمیتونی بیخیالش بشی.

نه ا اخلاقش تاهمین دوروزپیش سادگی وصداقتش ایمانش اهل رفاقت بازی مشروب نخوردنش زحنت کش بدنش عاشقی وتوجه ومحبتها وخوبزش نداشتن خاتواده ازاروادیت کن و دلسوزی وترحمم بخاطرسختی کشیدناش هم بهش دارم باابرازعشق وعلاقه ها قربون صدقه رفتناش تعریف کردناش بهش علاقه مند شدم باقول اینک خوشبختم میکنه باورنمیشع تا خرجی پسرشو البته چندبارگفتم وبحقمون شد اوتجوری زیادش کردوخرجی منو حذف گفت و نمیگن بازقربون صدقه وابرازعشق کنه ناراحت وعصبانیه ولی لااقل اسممو بام مالکیت مثل همیشه بگه وعزیزم وجانم بگه ولی اینها توو حرفهاش تاب مزاجش خوش نیان حذف میشن و...موندم بخدا چ کنم

خب عزیزم اینو فراموش نکن که این آقا از لحاظ مالی، همون اول مسیرشو با شما جدا کرده.... مهریه که نظرش ...

نه درنطردارم کاملا اخه توو این دوماه هرماه حقوقشو برام واریززده گفته اختیارتام داری مدیریت کن دوسعم بده منو پسرم سه سهم برای تو وخرج زندگیمون ولی من چندباری گفتم ۱۰ ت زیاده فعلا ۵ ب پسرت بده بعداحقوقت بیسترشد بیشترش میکنز و توو خرج کردا کم نوشتم حقوق مسرشو هم توو پیام هم پت تلفن ناراحت وعصبانی شد البته خیلی مودب ومحترم اخرش برام نوشت خرج پسرم ۱۵ و خرج زندگیمون بامن توام بروکارکن تاحالمون عالی وکنارهن ارامش داشته باشیم اکردوستم داری خرجتو خودت بده تا من خرج خودمو زندگبگیمونو پسرمو بدهی پدرزن سابقمو بدم

نه ا اخلاقش تاهمین دوروزپیش سادگی وصداقتش ایمانش اهل رفاقت بازی مشروب نخوردنش زحنت کش بدنش عاشقی وتو ...

ناراحت نشیاااا اما به نظر من بیشتر مشکلت کمبود محبت هست که جذب این آقا شدی...

این دو روز رو جذاب واست حرف زده

تو زندگی واقعیت شاید خیلی کمرنگ تر بشه، اونوقت میخوای چیکار کنی؟؟

مشکلت فقط وابستگی عاطفی هست به این آقا...

ناراحت نشیاااا اما به نظر من بیشتر مشکلت کمبود محبت هست که جذب این آقا شدی... این دو روز رو جذاب واس ...

اخه زن وشدهری بخشیش تامین نیازعاطفی بخشیش جنسی بخشیش مالیه میگه موقتا اینطوری چون فعلا واقعا ندارم بعدا خرج سخصیتو میدم فعلا توام کارکن چی میشه کم باشی خرج خودتو بدی نگیک قرون توو زندگیمون نیار چون باید ب پسرپول بدم وبدهی دارم

میگه بروسرکار خرج خودتو بده منم خرج خودمو پسرمو بدهی پدر زن سابقنو خرج زندگی مشترکو بدم شراکتی

عزیزم ایشون به عالم و ادم بدهکارم هست مجبوری مگه هم ی ادم بی پول و با ی بچه درامد کم تحمل کنی

به خدا زندگی خیلی سخته شوخی نگیرید

به نظر من بازم کیس ازدواج میاد سراغتون اصلا مجبور نیستید با ایشون ازدواج کنید خونه پدر ی لقمه نون بخورید بهتر از این وضعیته

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
نه درنطردارم کاملا اخه توو این دوماه هرماه حقوقشو برام واریززده گفته اختیارتام داری مدیریت کن دوسعم ...

بهش بگو عزیزم شما که اولیتت پسرته چرا زن میگیری ؟

اول برو پسرتو سر و سامون بده بعدا به فکر خودت باش قرار نیست تاوان شکست تورو من بدم کهههه منم با ی عالم امید ازدواجمیکنم نه که بیام زندگی درب داغون تورو جمع و جورکنم

شماهم براش یکم کلاس بزار فکر نکنه منتظر همچین کیس داغونی بودی ببخشید البته خیلی حرصم گرفت خیلی ادم وقیحیه

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

این اشتباه رو نکن این آقا زن نمیخواد نوکر بی جیره و مواجب میخواد برای خودش و بچه هاش

یکی از اقوام ما همینجوری ازدواج مجدد کرد مرد خیلی پول دار هست ولی زن بیچاره برای ضروری ترین نیاز هاش باید مثل یه مرد کار کنه .

بچه های مرد نمیذارن هیچ پولی به زن برسه حتی از همین الان ارث ها رو تقسیم کردن که به زنه چیزی نرسه . زن بیچاره از چاله افتاده توی چاه . قبلش که شوهر نداشت وضعش بهتر بود .

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻