اگر سنتون بالا وقبلا ازدواج کرده باشید والبته یک قرونم ازهنسر قبلی نگرفته باشید تا حالا هرچی انرزی و اعصاب واحساس و وقت وپول برای هرکسی گذاشتید به دلایلی نشده مجدد ازدواج کنید وطالب ازدواج باشید اگرمردی ک ظاهرش به دلتون نشسته باشه(من ظاهر به دلم بشینه وسن بالاترمردخیلی برام مهمه) باایمان واهل هیچی مشروب وسیگارو...نباشه و خیلی باشخصیت وخوش اخلاق وخوش رفتارباشه عاشقتون باشه ولی بگه خرجتو خودت بده بروکارکن چون فعلا تا مدت ها ندارم خرجتوبدم ولی خرج زندگیو کامل بده خرج خودش ک ماند هیچ خرج پسرشو میده ماهی ۱۰ت حقوقش ۴۵تومنه وگفته بالاترمیره وپول ب پدرهمسرسابقش بدهکاره اونم بعدا که حقوقش بالا رفت خوردخوردباید بده وبگه مهریه گل رز نه سکه وپول که بتونم همونجا تقدیمت کنم آیا قبول میکردین اگرعاشقش باشید و...
خب عزیزم اینو فراموش نکن که این آقا از لحاظ مالی، همون اول مسیرشو با شما جدا کرده.... مهریه که نظرش ...
نه درنطردارم کاملا اخه توو این دوماه هرماه حقوقشو برام واریززده گفته اختیارتام داری مدیریت کن دوسعم بده منو پسرم سه سهم برای تو وخرج زندگیمون ولی من چندباری گفتم ۱۰ ت زیاده فعلا ۵ ب پسرت بده بعداحقوقت بیسترشد بیشترش میکنز و توو خرج کردا کم نوشتم حقوق مسرشو هم توو پیام هم پت تلفن ناراحت وعصبانی شد البته خیلی مودب ومحترم اخرش برام نوشت خرج پسرم ۱۵ و خرج زندگیمون بامن توام بروکارکن تاحالمون عالی وکنارهن ارامش داشته باشیم اکردوستم داری خرجتو خودت بده تا من خرج خودمو زندگبگیمونو پسرمو بدهی پدرزن سابقمو بدم
نه درنطردارم کاملا اخه توو این دوماه هرماه حقوقشو برام واریززده گفته اختیارتام داری مدیریت کن دوسعم ...
بهش بگو عزیزم شما که اولیتت پسرته چرا زن میگیری ؟
اول برو پسرتو سر و سامون بده بعدا به فکر خودت باش قرار نیست تاوان شکست تورو من بدم کهههه منم با ی عالم امید ازدواجمیکنم نه که بیام زندگی درب داغون تورو جمع و جورکنم
شماهم براش یکم کلاس بزار فکر نکنه منتظر همچین کیس داغونی بودی ببخشید البته خیلی حرصم گرفت خیلی ادم وقیحیه
خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
این اشتباه رو نکن این آقا زن نمیخواد نوکر بی جیره و مواجب میخواد برای خودش و بچه هاش
یکی از اقوام ما همینجوری ازدواج مجدد کرد مرد خیلی پول دار هست ولی زن بیچاره برای ضروری ترین نیاز هاش باید مثل یه مرد کار کنه .
بچه های مرد نمیذارن هیچ پولی به زن برسه حتی از همین الان ارث ها رو تقسیم کردن که به زنه چیزی نرسه . زن بیچاره از چاله افتاده توی چاه . قبلش که شوهر نداشت وضعش بهتر بود .
بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻