2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزن ...

عزیزم شما گوشی برای شنیدن حرفای ما نداری

این ادم به درد نمیخوره

چند صباح دیگه میای تاپیکمیزنی بدبخت شدم بیچاره شدم کاش گوش میکردم

حداقل قبلش با چند نفر مشورت کنید شاید متوجه شید

گول قربون صدقه رفتن مردارو نخورید بعد از دو بار سک س اون عشق اتشین هم فروکش میکنه

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
۳۷ همه میگن من زیادی احساساتی وساده ام اونم میگه عاسق همینات شدمو تو نعجزه ی زندگیمی فرشته نجاتمی و. ...

هر مردی بود عاشق همچین مواردی میشد چون صد در صد به نفعشه و هزار درصد به ضرر تو.😂 با همین حرفا خامت کرده، با ابراز علاقه ی پوچ و قربون صدقه. یه کم که رفتی رو اعصابش، اخلاقش تغییر کرده و قربون صدقه اش کم شده و تو نگران کم شدن قربون صدقه هاشی متاسفانه. باید بهت بگم با این آدم ازدواج کنی خرش از پل بگذره قربون صدقه که هیچ احتمال اینکه محلت هم نذاره زیاده.

نه عزیزم خریت نکن، مهریه رو حداقل پنج سکه بزن ک الان سکه گرونه یک میلیارد بشه و خالی خالی اصلااا قبول نکن چونکه فردا تو زندگی ب مشکل بخوری گل رز بدردت نمیخوره. چندسالته ؟ اگه میتونی صبر کن مورد بهتر بیاد ک خرجتو بده از اول نگه خودت کار کن

این داستانها این دوره زمونه که یک شاخه گل نمبارش تنها سرمایه یک زن مهریه اش هست از کجا میدونی اگر زندگیش روبه راه شد ول کرد رفت میخوای چکارکنی روی زندگیت وعمرت داری شرط میبندی پس بهتر محکم ببندی که اگر روزی همنباشه یا هوایی بشه با دیدن مهریه بیاد پایین البته بازم نظر خودتون هست و بامشاور صحبت کنید ولی توی این زمونه با این وضعیت مملکت نمیشه

میگی یعالمه داره کار میکنه که خرجو برسونه پس عملا خودش درگیری فکری و مالی و ذهنی زیادی داره و کمتر ه ...

بخدا ارزبادی عاقلی اینزورشدم الان دیوونه ی اون شدم شاید واحساسلت ودلسوزی دترحم دارم آخه الان شوهرکجا بود اونم آدم متین نهربدن طاهردلتشین مومن باخدا نمازخون اهل هیچی نیست رفیق باز نیست خانوادهرشوهرنیست ک آزاواذیت کنن با یه سزی مسایل منم اوکیه بخدا همه چی ش عالیه مبگم اولش نگفت گفت دوسوم خرج منو پسرم سه سوم خرج تو وزندگی مشترک هرچی میگفتم چشم اطاعت بانو خرج کردا خرج پسرشو کم نوشتم گفتم ۱۰نده ۵ فعلا تاحقوقت بیشترشه رفتاروبرخوردش سردشد گفت خط قرمزه نمیذارم کسی حقشو بخوره اصلا سهم خودمم میدم پسرم باقی هم خرج زندگی مشترک توام انقدرتوقع مالی داری برای خزج وتفقت خودت بروکارکن الان باید زن وشوهرشراکتی باشن ولی بخداپولتو برای منو زندگی نیارفقط خزج خودت کن

این داستانها این دوره زمونه که یک شاخه گل نمبارش تنها سرمایه یک زن مهریه اش هست از کجا میدونی اگر زن ...

من بخدا دوسه روزه همه ی این هاروگفتم ااتفاقا گفت حق طلاق بهم میده وحاضره باهم بریم مشاوره

آره نگفت توو آشپزی وکارخونه کمکت میکنم گفت تو ساعت کمتربیرون کارکن بیا انجام بده من پولشو میدم من خس ...

استاتر هدفش اینکه ازدواج کنه برای اینکه دستش تو جیب خودش باشه تازه بیاد خونه همه چی مرتب نناروشام آماده باشه ؟ این یک کم تامل نمیخواد از نظر خودت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من بخدا دوسه روزه همه ی این هاروگفتم ااتفاقا گفت حق طلاق بهم میده وحاضره باهم بریم مشاوره

حق طلاق فایده نداره اگر بلایی سرت بیاره که فقط بخوای از زندگی فرار کنی اونوقت حق طلاق شوخی هست ببین این چرا زیر بار مهریه نمیره