2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 102 پست
عزیزم رسما داره میگه تو تو خونه اشپزی منمیارم درست کن باهم بخوریم و اینکه همخونه ایم و فقط برای نیاز ...

درسته

نفقه زن به عهده مرده

ولی با این حال خیلی از مردا دنبال زن شاغلن

و حتی خیلی از مردا درامد زنشون از خودشون بیشتره

خیلی از زنا حاضرن کار کنن ولی تو زندگی مشترک باشن

من کلا تایپم نیست مردی ک چشش دنبال حقوق زن یا ارث زن باشه

ولی خب از اون طرف خرجا انقدر زیاد شده قیمتا انقدذ بالاست ک ناخودآگاه همه مادیاتی شدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا خونه و ماشین هم نداره. استارتر عزیزم چی تو سرته😬

داشت ورشکست شده همکارش بالاکشید این امضاهاروداد طفلک ازش کلاهبرداری شده سالها کارکرد پول طلبکاراروداد کارش آزادبود هنه چی داشت سرورشکستگیشم زن سابقش رفت بخدا خیلی دلم براش میسوزه

داشت ورشکست شده همکارش بالاکشید این امضاهاروداد طفلک ازش کلاهبرداری شده سالها کارکرد پول طلبکارارودا ...

از سر دلسوزی و ترحم خودتو تو چاه ننداز، دلت برای خودت بسوزه. فقط یه آقا بالا سر میخوای که ظاهر داشته باشه و اخلاق دمدمی مزاج؟ این آقا دلش برای تو سوخته مگه؟! اینقدر خودخواهه که به طور واضح گفته خرج تو رو که من نباید بدم! تو نباید به من وابسته باشی و ... . چرا چشماتو بستی آخه؟

درسته نفقه زن به عهده مرده ولی با این حال خیلی از مردا دنبال زن شاغلن و حتی خیلی از مردا درامد زنشون ...

میگه ک چی زن خونه بمونه خرج آشپزی وکارخونه کردنتو خرج زندگی ومیدم ولی خرج شخصی باید کارکنی من شوهرم ک تامین نیاز عاطفی وجنسی و برات بچه درست کنم و حرج کل زندگی بدم دیگ خرج شخصیت که بامن نیست ازطرفی من باید اول میگفت ۱۰ دوروزه بهش گیردادم ک کم کن و ۵ ت حساب کردم توو خرج کرداچون حقوقشو ازالان داده دست من مدیریت کنم حالا کرده ۱۵ت باید خرج پسزم کنم میگم شاید لج افتاده بعدا همون ۱۰ت کنه میگه دوپنجم خرج پسرومن و سه پنجم خرج تو وزندگی مشترک بعد بحث ودعوا کفت خودت خرج خودتو کارکن بیاپیشم کار کنیم بده تاحالمون عالی باشه وپیش هم انشاءالله درآرامش وشادی باشیم

میگه تامین نیاز روحی وعاطفی باهم و خرج زندگی بامن ولی خرج خودت باخودت خدج منم باخودم وخرج پسر صغیرمم ...

عزیزم شما میخوای خودتو قانع کنی من حرفی ندارم

ولی میتونست بگه یکی دو سال اول یکم شرایطم سخته منو درک کن شاید نتونیم اونجوری که دوست داریم بخریم بخوریم بپوشیم نه اینکه بگه خرج خودتو خودت بده

واقعاااااا شرمندم ولی اگه من بودم میگفتم اگه اونجوری بود سر خر میخواستم چیکااااااار

همین الان همسرم به زندگیمون کم رسیدگی میکنه فوری قاطی میکنم چون زن تو خونه کلی مسئولیت داره

فردا روز هم بچه دار بشید میگه زایمان کردی بگو مامانت بیاد بچه رو نگه داره برو سرکار قسطامون عقب افتاده

زندگی به این سادگی ای که شما فکر میکنی نیست واردش بشید صدهزار جور چالش داره

جدی میگم واقعا بهش فکر کنید

فردا روز هم میگه من قبلش گفتم شما خودت قبول کردی میخواستی قبول نکنی

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
درسته نفقه زن به عهده مرده ولی با این حال خیلی از مردا دنبال زن شاغلن و حتی خیلی از مردا درامد زنشون ...

من با این اوکی ام زندگی رو باهم بسازی ولی اینکه میگه خرج تو خودت بده نه

مگه دوست دخترشه

میتونه بگه اول زندگی یکم سخت میگذره ولی قول میدم درست شع

من خودم شاغل بودم هرچیهم دراوردم خرج زندگیم کردم ولی به خواسته خودم نهشوهرم

دیدم تنهایی ی دست صدا نداره هرداشتم گذاشتم وسط

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
با 45 تومن حقوق داره بدهیشو میده، 10 تومن هم به پسرش میدهخب معلومه که چیزی اضافه نمیاد ولی اینکه مهر ...

حقوقش ۴۰ ت درواقع گاهی ۴۵ بااضافه کار اول گفت دوپنجم سهم من وپسرم سه پنجم سهم تو وزندگی مشترک پولارم ریخت ب حسابم هرماه داره میریزه من مدیریت کنم منم گفتم پول گسری وکم کن درحدپول توو جیبی فعلا تاسروسامون بگیریم گفت نه هرگز مادرش گفته ۲۰ بده من ۱۰ کردمش اونقدر توو این دوسه روزبحث داشتیم گفت میخوام ب پسرم ۱۵ ت بدم چیه سهم خودمم میدم ب پسرم بلکه بیشتر توام خرج زندگی مشترکمونو میدم توبرو واسه خودت کارکن خرج شخصیتو ک من نباید بدم زن باید مثل مردکارکنه بیردن خرج آشپزی وکارخونتم میدم من ب همسرسابقو پسرم باید پول بدم وب خانوادش بدهکارم بجای این شروط بیابریم سرزندگیمون باحال حال وارامش وشادی زندگی کنیم مهریه دیته ندارم بدم ولی گل روهموتجا تقدیمت میکنم

میگی یعالمه داره کار میکنه که خرجو برسونه پس عملا خودش درگیری فکری و مالی و ذهنی زیادی داره و کمتر هم پیش تو میتونه باشه

اولویت زندگیش هم پسرشه شما نیستی

خرجتم نمیده

مهریه هم نمیده

ن از نظر عاطفی و نه مالی تامین نمیشی،از نظر جنسی هم چون سنش بالاتره یکم بگذره ب مشکل میخوری

خب پس دقبقا چی برا ارائه دادن داره؟! هیچی

فقط تورو میبره یکیو داشته باشه براش اشپزی کنه و خونشو تمیز کنه و بهش سرویس بده

دیوانه ای یا سرت درد میکنه بری تمام حق و حقوقتو بدی ب ی مرد که هیچی برا ارائه دادن نداره؟

شوهرو ادم میاد ادم حسابش کنه چون خرجی میده و این چیزا و تامین میکنه

این الان پشتش ب چص بند نیس

ازم ب دل نگیریااا حرصی شدم

میگی یعالمه داره کار میکنه که خرجو برسونه پس عملا خودش درگیری فکری و مالی و ذهنی زیادی داره و کمتر ه ...

خونه و ماشین هم نداره طرف

گفته خرج آشپزی و کارکردن تو خونه رو بهت میدم. حتی اونقدر پروهه که نگفته شاغل شو ولی آشپزی و کارای خونه با جفتمون باشه. مردای همیشه دو قورت و نیم باقی مونده

من با این اوکی ام زندگی رو باهم بسازی ولی اینکه میگه خرج تو خودت بده نه مگه دوست دخترشه میتونه بگه ا ...

توو این مدت اصلا اینو نگفته بود توو خواستگاری گفت دوسوم حقوقم برای من وپسرم و سه سهم برای خرج تو وزندگی مشترک مدیریتش کن حقوقش اونموقع بااضافه کاری ۴۰ بود ۱۰ میداد پسرش گفتم فعلا ۵ بده توو خرجی ها نوشتم ۶ گفت ازبس گیردادی ب پسرم میزنم زیر قولم وگرنه من آدمی نبستم زیرقولم بزنم دوسوم سهم رومیدم ب پسرم حتی واسه خودمو توام خرج خودتو بروکارکن بده ب نطرم ازروعصبانیت ولج گفته وگرنه هرکزاینجوزی باهام تاحالا حرف نزده بود همش قربون صدقه وابرازعلاقه و هرچی توبگی وچشمو اطاعت ومیگه پسرهمه زندگیمه انقدرگفتی سردشدم بهت و اینک همش میگفتم ملکه من فرشته نجاتم خداروشاکرم ولی ازوقتی سهم پسرشو کم کردم عوض شد میگه تو وخودمو هنروفدای حق پسرم میکنم ب نطرت چ کارکنم ازاین لجبازی بیاد بیرون مثل قبل شه؟!!!

خونه و ماشین هم نداره طرفگفته خرج آشپزی و کارکردن تو خونه رو بهت میدم. حتی اونقدر پروهه که نگفته شاغ ...

دقیقا ادم چندشش میشه از این نرا

صرفا چون میگه خوش اخلاقه...ك اونم بچه پیغمبر نیس که هررررمردی یجایی دل زنو میشکنه

پس کلا طرف هیچی نداره

خونه و ماشین هم نداره طرفگفته خرج آشپزی و کارکردن تو خونه رو بهت میدم. حتی اونقدر پروهه که نگفته شاغ ...

آره نگفت توو آشپزی وکارخونه کمکت میکنم گفت تو ساعت کمتربیرون کارکن بیا انجام بده من پولشو میدم من خسته وکوفته بیام بخوابم

من با این اوکی ام زندگی رو باهم بسازی ولی اینکه میگه خرج تو خودت بده نه مگه دوست دخترشه میتونه بگه ا ...

میگه بخدا پولتو واسه خودم نمیخوام میگم خرج شخصیتو بدی منم گفتم کاش نمیگفت میگم من عصبیش کردم گیردادم ک پول پسرشو کم کنه داره اینجوری میکنه چون ۱۰ت بکد گفتم ۵ فعلا باشه حالا اون کرده ۱۵ ت واول مزگفت یه سهم پولم واسه تو وخرج زندگی الان میگه ففط من وپسرمو خرج زندگی مسترک اون بچه ست ولی توبزرگی برو کارکن خرج خودتو دربیار عاطفی خیلی بهم میرسه حقوقشم هیچی نسده هرماه میزنه حسابم کادومیخره کلی اینجوری گفت جنسی هم ۴۰ _۴۱سالشه خیلی گرمو داغه میدونم