2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا نداره با حقوق ۴۰ ت ۱۰ت میده ب پسرش چندروزه دعوا داریم چون میخواد بکنه ۱۵ ت میگم خب ۵ ت پول توو ...

خرج زن با شوهرشه دیگه

چطور میگه دو پنجم داراییم برای پسرمه ولی تو رو جزئی از خودش نمیدونه و خط قرمزش حساب نمیکنه؟! حتی حاضر نیست از ترس برات مهریه سکه تعیین کنه! عملا داره بهت بی احترامی میکنه و دنبال یه نفره نیازهاش رو ارضا کنه با کم ریسک ترین حالت ممکن. چطور عاشقته؟ و دقیقا چجور مرد خوبیه؟

با این آدم نمیشه پیشرفت کرد ماهی 10 به بچش میده به زن سابقشم بدهکار و تا حدی دستش خالی میشه که بهت گ ...

ماهی ۱۵ ت با ۴۰ حقوق گاهی بااضافه کار ۴۵ به پدر زن سابقشم بدهکار ک میگه فعلا نمیدم تا پول دستم بیاد میگه خرج زندگی وهمه چی بامنه خیالت راحت ولی یه زن باید خرج خودشو درآره ومتکی ب شوهرش نباشه من یک قرون نمیخوام ب من کمک کنی خرج خودتو بده فقط واینک مهریه دین مردهست وقتی ندارم چرا دین درست گنم گل میخرم توو محضر تقدیمت میکنم میترسم اینم ازدست بدم خدانکرده لطمه ببینم ودیگ هم نشه ازدواج کنم واقعا اخه بعد مدت ها ازیکی خوشم اومده🙈

واقعا نداره با حقوق ۴۰ ت ۱۰ت میده ب پسرش چندروزه دعوا داریم چون میخواد بکنه ۱۵ ت میگم خب ۵ ت پول توو ...

ببین بستگی به دیدگاه خودت داره

خیلی از خانوما دارن همینطوری زندگی میکنن

اصلا زندگیا به سمتی رفته ک اگه دونفر کار نکنن نمیرسونن

ولی اینکه اینجور رک بیان میکنه و اینا بعدا مشکل ساز نشه

ومن خودم به شخصه دوست دارم تو زندگی مشترک کار نکنم

یا پسری ک بخاطر شاغل بودنم بخادم رو نمیخام .دیدگاه ها متفاوته

منم شاید اگه یکیو خیلی دوست داشتم شاید حاضر شدم سرکار هم برم

حالا شما خودت کار داری؟

یا میخای پیدا کنی؟

ولش کن چه کاری بلدی انجام بدی؟ اگه باهاش ازدواج کنی فقط میخوای سرخورده بشی از الان اولویت فقط پسرش هست انگار تو زندگیش هیچ نقشی نداری و میتونه خیلی راحت کنارت بذاره چون هیچ تعهدی نسبت به تو نداره

عزیزم رسما داره میگه تو تو خونه اشپزی منمیارم درست کن باهم بخوریم

و اینکه همخونه ایم و فقط برای نیاز جنسیش شمارو میخواد فقط چون دوسش دارید نمیخواید قبول کنید

بهش بگید ضربه ای که از زندگی قبلی خوردی رو که من نباید تاوان بدم

به هیچچچچچچ عنوان از حق و حقوق خودتون نگذرید

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
خرج زن با شوهرشه دیگهچطور میگه دو پنجم داراییم برای پسرمه ولی تو رو جزئی از خودش نمیدونه و خط قرمزش ...

اولش اومد خواستگاری گفت سه پنجم داراییم سهم تو و خرج زندگی مشترک دوپنجم سهم منو پسرم چون چندروزه دعوا وبحث داریم لج کرد عصبیشد یاهرچی میگه اصلا خرج خودتو خودت باید بدی من ندارم خرج زندگی مشترکو من باید بدم من هرچی کارکنم خرج خودمو پسرمو زندگی مشترکمونه اول گفت ۱۰ الان کرده ۱۵ت چندشبه تخوابیدم ازخوداک افتادم دارم اشک میریزم میگه بیا پیش من باهم کارکنیم ک تو ب من وابسته نباشی خرج خودتو بدی

ماهی ۱۵ ت با ۴۰ حقوق گاهی بااضافه کار ۴۵ به پدر زن سابقشم بدهکار ک میگه فعلا نمیدم تا پول دستم بیاد ...

اگر فقط میخوای اسم شوهر کنارت باشه و شب سرتو بزاری کنارش جواب مثبت بده

وگرنه با چیزایی که گفتی مطمئن تر شدم به درد نمیخوره

چندسالته عزیزم ؟

اولش اومد خواستگاری گفت سه پنجم داراییم سهم تو و خرج زندگی مشترک دوپنجم سهم منو پسرم چون چندروزه دعو ...

همین اول کاری زده زیر حرفش

به نظرت میشه به این ادم تکیه کرد؟

که سر حرف خودش نیست، مهدیه نمیده، خرجی هم نمیکنه؟!

عزیزم رسما داره میگه تو تو خونه اشپزی منمیارم درست کن باهم بخوریم و اینکه همخونه ایم و فقط برای نیاز ...

میگه تامین نیاز روحی وعاطفی باهم و خرج زندگی بامن ولی خرج خودت باخودت خدج منم باخودم وخرج پسر صغیرمم تا ۱۸ سالگی بامنه میگه بذاربا آرامس وسادی زندگی کنیم بخدومن هبچی ازش نخواستم جزاینک تو ک ۴۰ میگیزی ۱۵ بدی ب پسرت بدون خونه وماشین واقعا زیاده میگه خیلیم کمه من پدرخانوم سابقنن بدهکارم زن سابقم تنها شرط بنده خداهمینو گذاشته ک به پسرمون لااقل ماهی ۱۵ روبدم