amirnik مدیر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 عنوان ولنتاین | مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 152 پست فردا ولنتاینهبرای عشقاتون چیا میگیرید؟ 🥰پیشنهاد دارید؟ افراد مذهبی درخواست ندن دیروز | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 چقدر کم توقع همه عاشق قیافه دخترا میشن سلیقه ایه دیگهخب اونایی که عاشق قیافع میشنبعد ها متوجه میشنشخصیت چیزیه که در نهایت میتونه جذبشون کنهاولش ظاهر شاید مهم باشهولی بعد ها شخصیت و رفتارش مهمهو احترام و امنیتی که باهاش داری افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 سلیقه ایه دیگهخب اونایی که عاشق قیافع میشنبعد ها متوجه میشنشخصیت چیزیه که در نهایت میتونه جذبشون کنه ... من که اصلا اخلاقام خوب نیست همون با قیافه خوششون بیاد ازم بهتره اگه بفهمن من بد اخلاقند چی خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 شبیه پسرا نیستی مثل دخترا حرف میزنی بخدا وایب بابامم میدی خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 من که اصلا اخلاقام خوب نیست همون با قیافه خوششون بیاد ازم بهتره اگه بفهمن من بد اخلاقند چی دیگع یک پسر باهوش باید بلد باشه چطور مهربونت کنه😂فقط حواست باشه جنبه داشته باشه طرفت افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 دیگع یک پسر باهوش باید بلد باشه چطور مهربونت کنه😂فقط حواست باشه جنبه داشته باشه طرفت شت من فکر نکنم من مهربونی خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 شبیه پسرا نیستی مثل دخترا حرف میزنی بخدا وایب بابامم میدی 😂مرسیاتفاقا خیلی خوبه که وایب باباتو میدمچون اون هم فرد تجربه دیده و بزرگی هستکارش درسته افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 😂مرسیاتفاقا خیلی خوبه که وایب باباتو میدمچون اون هم فرد تجربه دیده و بزرگی هستکارش درسته نه اشتباه گفتم تو وایب چت جی بیتی داری نسخه مهربان و دلسوز خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 شت من فکر نکنم من مهربونی خیلی راحته😂دخترا معمولا برای شریکشون خیلی راحت مهربون و لوس میشنحتی دختر قهر هم کنه یکم منت بکشی در جا اشتی میکنههیچ سختی ای نداره افراد مذهبی درخواست ندن
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 نه اشتباه گفتم تو وایب چت جی بیتی داری نسخه مهربان و دلسوز 😂چون راهنمام همونه افراد مذهبی درخواست ندن
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 خیلی راحته😂دخترا معمولا برای شریکشون خیلی راحت مهربون و لوس میشنحتی دختر قهر هم کنه یکم منت بکشی در ... من اینطوری نیستم خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
سیندرلاخیالی عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 629 هنوز تصمیم نگرفتم چیشده خالم همیشه بهم میگه سیندرلا من ولی چشم ابرو مشکیم بخاطر همین شدم سیندرلای خیالی
tirde عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 2438 خب بعضی مواقع دختر هم میگیرهمن خودم تزیین میکنمنامه درست میکنمجعبه شکلات میگیرمبا دستمال رنگی هم قلب ... پسری یا دختر؟
amirnik مدیر استارتر عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 742 هنوز تصمیم نگرفتم ایده خواستی کمکت میکنم افراد مذهبی درخواست ندن