shaparaksefid مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2758 عنوان کمک کمک کمک 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست دخترمقلمچی دارهزنگ زده داد و فریاد سر من که بلد نیستمبیا خونههمش میگه حالم بدهمنم با لرز اودم حالام درو قغل کرده در میزنم میگه ولم کن میترسم هردو هفته همین وضعه چکار کنم 😭😭 دیروز | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ya_amam_zaman عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 324 نه تک نیس ولی سر تق و لجبازه چون ی بار قصد خودکشی داشته من زیاد نمیتونم باهاش دعوا کنم راستش میترسم عزیزم حالا که نمیاد روانپزشک خودت برو علائم دخترتو بگو قرص هاشو داروهاشو یه جوری متوجه نشه بهش بده مثلا توی شربتی چیزی حل کن بچه ۱۸ ساله وقتی قصد خودکشی داشته معلوم مشکل اساسیه
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 855 به نظرت چیکار کنم خودم تا شروع میکنه به غر زدن و گریه و حرفای ناامیدی شروع میکنم به عرق سرد و تپش ق ... زیاد دوسش داری واسه همونه ولی بهم میریزی. یا بشین قشنگ باهاش حرف بزن یا ولش کن بحال خودش اگ پررویی کرد جدی دعواش کن ی بار براش خوبه بفهمه چ خبره اگ مبخوای حرف بزنی بگو اگ نمره خوب مبخای باید بخونی این دیگ توکله خودته ن کسی بشین بخون دیگ غرغر نکن ماحوصله نداریم نیا بگو ب ما اصلا
shaparaksefid مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2758 عزیزم حالا که نمیاد روانپزشک خودت برو علائم دخترتو بگو قرص هاشو داروهاشو یه جوری متوجه نشه بهش بده م ... گفتم به دکتر گفت باید خودش بیاد نمیشه تهش اینکه گفت حالا که شرایطت اینجوریه لااقل خودت دارو بخور چون دچار پنیک شدم بخاطرش
ya_amam_zaman عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 324 گفتم به دکتر گفت باید خودش بیاد نمیشه تهش اینکه گفت حالا که شرایطت اینجوریه لااقل خودت دارو بخور ... خب برو یه دکتر دیگه علائم دخترتو خودت بگو ، بگو خودم این علائمو دارم داروها رو بگیر بده بهش
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 855 بببن دختر منم بااین ک. کوچیکبود منو میزد من حتی خندم میگرفت یامثل شما اضطراب میگرفتم از ناراحتیش. بعد یکی بهم گفت دیدم راست میگه دارم زیادی لوسش میکنم و فایده نداره چون فردا میره توجامعه بقبه مثل من نیستن ک
shaparaksefid مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2758 بببن دختر منم بااین ک. کوچیکبود منو میزد من حتی خندم میگرفت یامثل شما اضطراب میگرفتم از ناراحتیش. ب ... خب الان خودم اضطراب میگیرمخیلی حالم بد میشه
عالینا6868 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 855 خب الان خودم اضطراب میگیرمخیلی حالم بد میشه دیگه باید قوی بشی یجا تمومش کنی بادخترت باهم قوی بشیدباهم تمرین کنید بهش بگو بازبون نرم و بهم کمک کنید