2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست
نه تک نیس ولی سر تق و لجبازه چون ی بار قصد خودکشی داشته من زیاد نمیتونم باهاش دعوا کنم راستش میترسم

عزیزم حالا که نمیاد روانپزشک خودت برو علائم دخترتو بگو قرص هاشو داروهاشو یه جوری متوجه نشه بهش بده مثلا توی شربتی چیزی حل کن بچه ۱۸ ساله وقتی قصد خودکشی داشته معلوم مشکل اساسیه

به نظرت چیکار کنم خودم تا شروع میکنه به غر زدن و گریه و حرفای ناامیدی شروع میکنم به عرق سرد و تپش ق ...

زیاد دوسش داری واسه همونه ولی بهم میریزی. یا بشین قشنگ باهاش حرف بزن یا ولش کن بحال خودش اگ پررویی کرد جدی دعواش کن ی بار براش خوبه بفهمه چ خبره

اگ مبخوای حرف بزنی بگو اگ نمره خوب مبخای باید بخونی این دیگ توکله خودته ن کسی بشین بخون دیگ غرغر نکن ماحوصله نداریم نیا بگو ب ما اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حالا که نمیاد روانپزشک خودت برو علائم دخترتو بگو قرص هاشو داروهاشو یه جوری متوجه نشه بهش بده م ...

گفتم به دکتر گفت باید خودش بیاد نمیشه تهش اینکه گفت حالا که شرایطت اینجوریه لااقل خودت دارو بخور چون دچار پنیک شدم بخاطرش

گفتم به دکتر گفت باید خودش بیاد نمیشه تهش اینکه گفت حالا که شرایطت اینجوریه لااقل خودت دارو بخور ...

خب برو یه دکتر دیگه علائم دخترتو خودت بگو ، بگو خودم این علائمو دارم داروها رو بگیر بده بهش

بببن دختر منم بااین ک. کوچیکبود منو میزد من حتی خندم میگرفت یامثل شما اضطراب میگرفتم از ناراحتیش. بعد یکی بهم گفت دیدم راست میگه دارم زیادی لوسش میکنم و فایده نداره چون فردا میره توجامعه بقبه مثل من نیستن ک