2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست
دوازدهم پارسال مشکلی نداشتامسال از اولین ازمون هر دفعه همین وضعه هر بارم بدتر میشه حرفمو گوش نمیگنه ...

خب عزیز من ولش کن نذار بره ، برو خودت براش دفترچه بگیر بگو تو خونه آزمون بده چه اشکالی داره یا اصلا آنلاین شرکت کنه

وا چرا نابود خب مغزش نمیکشه دیگه با اجبار ک نمیشه کاری کرد خانم

برا درس که من حساسیت ندارم اصلا کاریش ندارم

خودش میگه چرا بد شد نایجه ای که میخااستم نیس هر چی نیگم اشکالی نداره ووو اصلا نمیدونم بخدا موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخدل من اصلا کاریش ندارم خودش هر کاری تا حالا کرده به خواست خودش بوده من خودم مظلوم واقع شدم

😅پس گناهی شما

بنظرم ی هفته رو نزار بره بهانه ایچیزی مثلا و اصلا بروشم نیار ببین چجوری میشه

خب عزیز من ولش کن نذار بره ، برو خودت براش دفترچه بگیر بگو تو خونه آزمون بده چه اشکالی داره یا اصلا ...

فکر میکنید گوش میده من همه جوره باش راه میام ولی راه خودشا می ه هر روز غر گریه دعوا که چرا من اونی که میخواستم نشد

برا درس که من حساسیت ندارم اصلا کاریش ندارمخودش میگه چرا بد شد نایجه ای که میخااستم نیس هر چی نیگم ...

هیچی شما نگران نباش

اگر واقعا به درسش حساس نیستی آرومش کن بگو فدا سرت

من خودم در اون شرایطم بخدا

میرم قلمچی صفر صفرم

من بعنوان یک دانش اموز دوازدهم صلاح و این میدونم بهش دلداری و زیاد فشار نیارین بهش

شد شد نشد بجحنم

😅پس گناهی شما بنظرم ی هفته رو نزار بره بهانه ایچیزی مثلا و اصلا بروشم نیار ببین چجوری میشه

حرفمو گوش نمیده هیچجوری من فقط شدم کیسه بوکس هر دفعه عصبی میشه به تعداد دفعات زیاد و منو میکوبه خستهم خیلی😭

هیچی شما نگران نباش اگر واقعا به درسش حساس نیستی آرومش کن بگو فدا سرتمن خودم در اون شرایطم بخدامیرم ...

خب چی بگم الان میاد میگه من بدبختم من نمیتونم من دیگه میخام ول کنم من حالم بده ووو هزار تا حرف منفی دیگه

خب منم اینجوری اذیت دارم میشم 😭

فکر میکنید گوش میده من همه جوره باش راه میام ولی راه خودشا می ه هر روز غر گریه دعوا که چرا من اون ...

چی بگم بخدا ، یه مدت بی تفاوت باش باهاش بگو اصلا نمیخواد جوابشو ببینی بیا بریم بیرون قدم بزنیم مثلا یا مهم اینه تلاشتو کردی ، لوس نیست دخترت ؟ تک فرزنده؟

وا ینی چی چ تخلاق بدی دخترمن باشه ی فصل میزنمش دست درازی نکنه دیگ این دیگ لوس شده

به نظرت چیکار کنم خودم تا شروع میکنه به غر زدن و گریه و حرفای ناامیدی شروع میکنم به عرق سرد و تپش قلب نمیدونم کنارلم و از دست میدم ولی واقعا هم نمیتونم چیزی بش بگم یا دعواش کنم

چی بگم بخدا ، یه مدت بی تفاوت باش باهاش بگو اصلا نمیخواد جوابشو ببینی بیا بریم بیرون قدم بزنیم مثلا ...

نه تک نیس ولی سر تق و لجبازه چون ی بار قصد خودکشی داشته من زیاد نمیتونم باهاش دعوا کنم راستش میترسم

من که نمیگم چرا خوبه یا بد ولی چرا اینطوری میکنه با من من بخدا پنیک عصبی گرفتم بخاطر این کاراس

بغلش کن بگو فدای سرت عزیزم

بگو این بخشی از مسیر

و این آزمون ها تعیین کننده ی موفقیت تو نیست

فقط بخشی از راهه

به مشاورش بگو باهاش حرف بزنه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بغلش کن بگو فدای سرت عزیزم بگو این بخشی از مسیرو این آزمون ها تعیین کننده ی موفقیت تو نیست فقط بخشی ...

همه اینا رو انجام دادم مشاورشم پیام میده این جوابشو نمیده نمیدونم دیگه اصلا مغزم کار نمیکنه