فریما______ مدیر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 عنوان خرید عید🎈🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 118 پست بچه ها کیا امسال خرید عید نمیکنین؟پ.ن: اگه قراره لباس نخرم معتقدم مهمونی و عید دیدنی هم نباید برم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟! دیروز | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28560 من هرچیزی لازم داشته باشم میخرم و کسایی رو میشناسم که از نظر درآمدی ماشاءالله وسعشون میرسه ولی اصرار ... چقدر از همون آدما خوشم میادحرف مردم اصلا براشون مهم نیستانرژی شونو بخاطر تجمل گرایی و چشمُ هم چشمی هدر نمیدن از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 ولی خب عاشق حال و هوای عیدم💃🏻 منم عاشق نوروزم فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 3679 چه انرژی مثبت😃❤️انشالله عید خوبی داشته باشی انشالله عید خوبی باشه برای همه مردم ایران بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 ۲ ۳ ماه پیش خریدم چون حوصله ندارم تو شلوغی برم بازارهم خودم هم برا همسرم وبچهام خریدم وتمام مبارکتون باشه با دلیل خوش استفاده کنید فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
yara__moon عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 366 منم قبلا تفکرات شما رو داشتم ولی چندسالیه نوروز برام خیلی معنا پیدا کرده ولی امان از بی پولی که نمیز ... روزی رو خدا میده❤️
انگشتشصتپا عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 12147 من امسال عید جایی قرار نیست برم چون شهر غریبیم مسافرت هم نمیریم شوهرم میگه بخر خودم میگم خو چرا بخرم وقتی قرار نیست هیچ جا برم😐
پنیرهندونه عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 233 اینجا اینجوری میگنولی در واقعیت نزدیکا عید بازارا خیییلی شلوغه عید گرون میدن میکنن تو پاچه ادم
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28560 بازم میگم امسال عید قراره عید خوبی بشه 😉😉💡🧠🤝🏻 از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻♡ ♡ ♡ ♡
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 هیچ وقت جز بچگی دنبال خرید عید نبودم هر زمان آدم نیاز داشته باشه باید بخره زمان نداره خب چندین ساله لباس درست حسابی نخریدم امسال عیدم روش فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4166 منمممممم😍 خیلی زیاد ذوق دارم و خوشحالم والا نمیدونم چرا ما ایرانیا کلا عادت داریم همه چیو با هم قاطی کنیم و حالمونو همیشه بد نگهداریم من که از سالی که زندگیمو شروع کردم همش ماه رمضون ماه رمضون امسال دیگه با بچمو و همسرم میخوام که کلی خوش بگزرونیم😍🤭 روزای خوب توی راه😎✌🏻
دیلان_بانو عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1757 استایلم چطوره بچه ها برای عید یه خانم ۲۹ متاهلم سلیقه من نیستو یه سوال برام پیش اومدهفرمودین استایل عیدیعنی اون ۱۳ روز عیدو هرجا که برین همین لباسو میپوشین؟
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 اخه همیشه عید که نباید خرید کلی کرد من عاشق عیدی دادن وجا عیدی وخریدای ساعت های پایانی سالم گاهی حتی ... منم دنبال خرید کلی نیستم ولی در حد یه خرید جزئی هم در توانم نیست فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!
فریما______ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 2219 استایلم چطوره بچه ها برای عید یه خانم ۲۹ متاهلم مبارک باشه فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!