2777
2789
عنوان

خرید عید🎈🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 118 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا بچه هام حتما میخرم خودم اشتیاقی ندارم نمیدونم هنوز

مهمونی هم نمیشه نرفت قرار نیست سنت و فرهنگمونو فراموش کنیم با تمام بی میلیم خونه تکونیم میکنم .

همینقدر که دارن زور میزنن هویت و ملیتمونو ازمون بگیرن باید تلاش کنیم درون خودمون حفظش کنیم تا قطره قطره ی این دریارو نگه داریم .

ببخشید جوابم کمی تیکه داره دلم گرفته 💔

چرا نباید بخری اونوقت؟ امسال اولین سالیه که بعد چندسال ماه رمضون دیگه تو عید نیست و میشه رفت دیدن فا ...

منمممممم😍 خیلی زیاد ذوق دارم و خوشحالم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بخدا من خیلیهارو میبینم در تلاطم عیدن، انگاری فقط من بی پولم....

ن الان میخرن ک برا عید نخرن اسفند برا عید گردن میشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
برا بچه هام حتما میخرم خودم اشتیاقی ندارم نمیدونم هنوز مهمونی هم نمیشه نرفت قرار نیست سنت و فرهنگمون ...

دیگه کاری کردن ک سنت فرهنگمون ازبین برا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من کلا معتقدم لباس عید دیگه معنی ندارعبرای سالیان پیش بود که سالی یک لباس میگرفتنولی الان خیلی وقته ...

منم قبلا تفکرات شما رو داشتم ولی چندسالیه نوروز برام خیلی معنا پیدا کرده ولی امان از بی پولی که نمیزاره یکم خوش باشیم سالی یبار لباس بخریم

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

بازم میگم امسال عید قراره عید خوبی بشه

چه انرژی مثبت😃❤️

انشالله عید خوبی داشته باشی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه قرون ته حسابم نیست از طرفی دل و دماغشو ندارم

تا اون موقع جم کن پولاتو جم میشه بابا سخت نگیر

یاهم مثلا تیکه تیکه بگیر

من خودم فقد کفش میخوام با ی مانتو

بقیه چیزام نو هستن خب اونارو استفاده میکنم

حالا چرا دل و دماغ نداشته باشی عزیزم؟

دنیا باور کن اینقدر ارزش نداره همین چند صباحیم که ما هستیم حالمون خوب نباشه🙂

روزای خوب توی راه😎✌🏻