2777
2789
عنوان

خرید عید🎈🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 118 پست
من هرچیزی لازم داشته باشم میخرم و کسایی رو میشناسم که از نظر درآمدی ماشاءالله وسعشون میرسه ولی اصرار ...

چقدر از همون آدما خوشم میاد

حرف مردم اصلا براشون مهم نیست

انرژی شونو بخاطر تجمل گرایی و چشمُ هم چشمی هدر نمیدن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه انرژی مثبت😃❤️انشالله عید خوبی داشته باشی

انشالله عید خوبی باشه برای همه مردم ایران

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

۲ ۳ ماه پیش خریدم چون حوصله ندارم تو شلوغی برم بازارهم خودم هم برا همسرم وبچهام خریدم وتمام

مبارکتون باشه با دلیل خوش استفاده کنید

فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟      که برسی به این روزا؟!

هیچ وقت جز بچگی دنبال خرید عید نبودم هر زمان آدم نیاز داشته باشه باید بخره زمان نداره

خب چندین ساله لباس درست حسابی نخریدم امسال عیدم روش

منمممممم😍 خیلی زیاد ذوق دارم و خوشحالم

والا

نمیدونم چرا ما ایرانیا کلا عادت داریم همه چیو با هم قاطی کنیم و حالمونو همیشه بد نگهداریم من که از سالی که زندگیمو شروع کردم همش ماه رمضون ماه رمضون امسال دیگه با بچمو و همسرم میخوام که کلی خوش بگزرونیم😍🤭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اخه همیشه عید که نباید خرید کلی کرد من عاشق عیدی دادن وجا عیدی وخریدای ساعت های پایانی سالم گاهی حتی ...

منم دنبال خرید کلی نیستم ولی در حد یه خرید جزئی هم در توانم نیست