2777
2789
عنوان

دلم یکم گرفته

324 بازدید | 54 پست

خانواده تون بین شما و خواهر هاتون چقدر فرق میزارن؟

وضعیت خونه ما اینجوریه که شام آبجیم پیتزاس

شام من املت عه

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه بخوای به این چیزا اهمیت بدی عاقبتش فقط افسردگی و یه جا نشستن و غصه و گریه و نهایتا میزنه به بدنت و دور از جون تیروئید به خاطر غم زیاد و سرطان و .... دیگه روح و جسمت داغون میشه چون هرچی بری جلوتر می بینی اوضاع از اینی که فکر میکردی خیلی خیلی بدتره. و چیزایی از آدمایی می بینی که اصلا فکرش رو هم نمی کردی.

بپذیر اینجوریه و غصه نخور و هر وقت هر کسی باعث اذیت و آزارت شد ارتباطت رو کم کن باهاش.

فقط یادت باشه احترام پدر و مادر رو در هر شرایطی به خاطر خدا رعایت کنی.

دقیقن شرایط ماهم اینجوریه خواهر ششلیک میخوره من گشنع میخوابم اما چون متاهل شدم ذره ای برام دیگ اهمیت ...

فکر کنم چون من بیکارم و پشت کنکورم رفتار شون با من اینجوریه

حق ندارم چون اون شاغل هست من بیکارم فقط دارم دعا میکنم زودتر ازدواج کنه

شاید دارن بهت فشار میارن تو هم در امد داشته باشی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

عزیزم اگه بخوای به این چیزا اهمیت بدی عاقبتش فقط افسردگی و یه جا نشستن و غصه و گریه و نهایتا میزنه ب ...

پس حق من چی میشه؟

من هیچی ندارم ولی اون همه چی داره

گناه دارم ...بقیه مردم نمیگن چرا انقدر بینشون فرق هست ؟

اون لباس مارک میپوشه و عطرای گرون

من از خونه بیرون نمیرم چون لباس ندارم

فکر کنم چون من بیکارم و پشت کنکورم رفتار شون با من اینجوریه

بیا قبول کنیم بعضی بچه ها هرچقدر موفق زیبا و خوب باشن از اولشم جلو چشم خانوادشون دوست داشتنی نیستن هرچقدر هم بیشتز تلاش کنم نتیجه نخواهد داد یه چیز کاملا غریزیع

ببین اینطوری نی فقط،ازدید ما مامانا یا جالا مامان خودم یکی ضعیفتره مثلا دخترکوچولوم کسی بزنتش هم سگوت میکنه برعکس دختربزرگم همیشه خشمگین خودمو خواهرمم اینطوریم و از حمایت بیشتر مادرم برخوزداره چون خواهرم توداره

شاید دارن بهت فشار میارن تو هم در امد داشته باشی

داشتم درس میخوندم ولی این تفاوت ها رو میبینم حا اینکه انگیزه ام بیشتر بشه حالم بدتر میشه