2777
2789
عنوان

دلم یکم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 54 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیا قبول کنیم بعضی بچه ها هرچقدر موفق زیبا و خوب باشن از اولشم جلو چشم خانوادشون دوست داشتنی نیستن ه ...

خب من حتی اون دختر خوشگله ام نیستم ...نه موفق ام نه هیچی

همه امیدم فقط به همین قبولی کنکور بود که چند ساله فقط دارم شکست میخورم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

داشتم درس میخوندم ولی این تفاوت ها رو میبینم حا اینکه انگیزه ام بیشتر بشه حالم بدتر میشه

حالا خوبه اونم دختره اگر پسر بود دو برابر میسوختی سعی کن مخ آبجیتو بزنی از مزایایی که داره تو هم استفاده کنی

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ببین اینطوری نی فقط،ازدید ما مامانا یا جالا مامان خودم یکی ضعیفتره مثلا دخترکوچولوم کسی بزنتش هم سگو ...

من همون دختر تو داره هستم درونگرا و ساکت. آزارم به هیچکی نمیرسه

خواهرم برعکس منه . موفق و عالی .

و از حمایت بیشتری هم برخورداره.

ایرادی نداره من فقط یکم توقع داشتم چون کنکور دارم این سال بیشتر منو حمایت کنن ولی خبری نیست .

خب من حتی اون دختر خوشگله ام نیستم ...نه موفق ام نه هیچی همه امیدم فقط به همین قبولی کنکور بود که چن ...

منظورم رو نگرفتی 😐😐🤦🏻♀️

منظورم اینه بعضی ها فرزند محبوب نیستن بیا (حالا شما خودتو بکش فایده نداره )با این که فرزند محبوب خانوادت نیستی کنار بیا و روش فکوس نکن چون مهم نیس اصلا

پس حق من چی میشه؟من هیچی ندارم ولی اون همه چی داره گناه دارم ...بقیه مردم نمیگن چرا انقدر بینشون فرق ...

اینارو برای احساسی که داری میگم. نه واسه کاری که باید انجام بدی. اگه بذاری توی حست اثر بذاره و احساست ازین مسائل تاثیر بگیره، تهش همین میشه که گفتم.

ولی واسه گرفتنِ حقت هرکاری از دستت برمیاد بکن. بشین فکر کن و نقشه بکش. همه چی بستگی به فرهنگ خونواده و روابط تون داره که چجوری بتونی حقت رو بگیری.

ولی حتما در کنارش دنبال استقلال خودتم باش. اگه انرژی تو صرف پیشرفت و استقلال خودت بکنی احتمال خیلی زیاد زودتر میتونی به خواسته هات برسی. چون اینجوری که میگی اینا خیلی داغون هستن و اثرگذاری روشون سخته.

یچیزی بگم بچه ایی ک موفق نی و پول نداره حتی پدر مادرشم احترام نمیزارن بش چ برسه مردم

منم موافقم

به همین خاطر میخوام کنکور قبول بشم پس حداقل باید شرایط خونه رو درست کنن

مامان و بابام یکجوری آن که نمره دانشگاه آبجیم براشون از رتبه گنکور من مهم تره

چه خواهر بی رحمی بدون خواهرش چطور از گلوش پایین میره

بی رجم نیست.

بهش حق میدم تون بی نقصه

مردم وقتی بهش نگاه میکنن غبطه میخورن انقدر موفقه

به همین خاطر انقدر تفاوت بین من و اون واضحه

من همون آدمی ام که به هیچ جا نرسیده

تو رو خدا ول کن تو از پیتزا بخور سند نمیزنن که بگن واسه ابجیته .در ثانی شاید اون بچه س دلش خواسته در ...

نه منظور من اصل موضوع هست .

فقط از این که ناراحت نیستم

چه خواهر بی رحمی بدون خواهرش چطور از گلوش پایین میره

والا خواهر که هیچ، یه گودزیلای بی شاخ و دمه. واسه همین بهش میگم ازین آدمای بی رحم ممکنه چیزای خیییییلی بدتر هم ببینه. اگه اهمیت بده بهشون تمام زندگیش رو از دست میده. یه ذره ناراحتی فقط شروع بدبختیاس. باید قشنگ بشینه بالغانه فکر کنه و توی ذهنش اینارو واسه همیشه خط بزنه