2777
2789
عنوان

دلم یکم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست
همه انسان ها برابرن و هیچ کس از کسی دیگه پایین تر نیس. اگه مامان و بابات خوب بودن هیچ وقت نمیذاشتن ب ...

نه برابر نیستن

انسان ها از نظر زیبایی و هوش موقعیت اجتماعی ...و

همه با هم فرق دارن

این حقیقته

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

عزیزم بخوای به این چیزا فکر کنی ده سال دیگه هم نمیتونی بخونی. تمرکز و تکیه تو فقط بذار روی خودت. یه ...

خیلی دوست شون دارم . تازه با مامانم صمیمی شدم بهم نزدیک شدیم بعد اون همه تلاش تونستم به نزدیک بشم ...

نمیخوام این رابطه رو خراب کنم با اینکه میدونم هرکار بکنم بازم تون بچه مورد علاقه اش نیستم

میخوام برم پانسیون ثبت نام کنم چاره دیگه ندارم ...

دیگه میخوام این فکر که قبول نمیشم رو بندازم دور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خداییش داداشام هیچی بهشون نگم برام هدیه اینا میخرن و خیلی به فکر درس و کنکور منن

امان از این دخترا و خواهرا

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه برابر نیستن انسان ها از نظر زیبایی و هوش موقعیت اجتماعی ...و همه با هم فرق دارن این حقیقته

نه عزیزم ، هوش و ظاهر و.... معیار برتری آدما نیس. کسایی که اینا رو معیار خوبی میدونن، مشکل از فکر و فرهنگ و شخصیت خودشونه که از واقعیت فاصله گرفتن.

امان از این دخترا و خواهرا

نه حالا همه اینجور نیستن ما قبل اینکه شاغل بشه و دانشگاه بره خیلی رفیق بودیم

الان فقط یک مدتی هست اینجوری شده یکم پز میده

بعدا درست میشه

نه حالا همه اینجور نیستن ما قبل اینکه شاغل بشه و دانشگاه بره خیلی رفیق بودیم الان فقط یک مدتی هست ای ...

یه کاری کن برگرده به تنظیم کارخونه، اگه نشد دیلیتش کن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

نه عزیزم ، هوش و ظاهر و.... معیار برتری آدما نیس. کسایی که اینا رو معیار خوبی میدونن، مشکل از فکر و ...

خب ای کاش بقیه مردم هم اینو قبول داشتن . این تبدیل شده به هنجار جامعه . غیر قابل تغییر

همش باید به فکر این باسی که زیباتر باشی و پولدار تر باشی و ..

خب ای کاش بقیه مردم هم اینو قبول داشتن . این تبدیل شده به هنجار جامعه . غیر قابل تغییر همش باید به ف ...

عزیز دلم

ای کاش هارو کنار بذار.

سعی کن خودتو ارتقا بدی و پیشرفت کنی تا مستقل بشی از خونوادت. کم کم بزرگتر بشی و آدم توانمند و مستقلی بشی خودت میتونی افرادی رو واسه رفت و آمد انتخاب کنی چون بواسطه شغل و درس و مهارت و.... با گروهای مختلفی از آدما آشنا میشی.

اونوقت میبینی هنوزم خیییییلی ها هستن که این مسائل براشون معیار نیس و معیارهای واقعی دارن.

الان خیلی نمیتونی آدمای دور و برت رو انتخاب کنی و دور و بریات اینجورین.

عزیز دلمای کاش هارو کنار بذار.سعی کن خودتو ارتقا بدی و پیشرفت کنی تا مستقل بشی از خونوادت. کم کم بزر ...

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون🥲❤

دقیقا حق با شماست

واقعا دلم گرفته بود الان خیلی بهتر شدم بازم مرسی

از صبح هیچی درس نخونده بودم از بس ناراحت بودم الان تازه به خودم اومدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779