2777
2789
عنوان

دلم یکم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 54 پست
حالا خوبه اونم دختره اگر پسر بود دو برابر میسوختی سعی کن مخ آبجیتو بزنی از مزایایی که داره تو هم است ...

نه چون میدونم اکه داداش بزرگم بود خودش از نصف حقوقش برام همه چی میخرید ...این آبجی بزرگم هست که اینکارو نمیکنه

و خب من مغرورم اصلا چیزی ازش نمیخوام

فقط ناراحتم انقدر شو آف میکنه

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون میدونم اکه داداش بزرگم بود خودش از نصف حقوقش برام همه چی میخرید ...این آبجی بزرگم هست که این ...

اره ، واقعا داداشا جونشون ،خواهر کوچیکس،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

شاید اون با پول خودش میخره باهاش دوست شو برو هرید

نه شاغل هست ولی پول خودشو خرج نمیکنه. هنوز مامان و بابام بهش پول میدن .

البته با همکاری شون برای خودش جهیزیه و طلا گرفته . نصف نصف

منظورم رو نگرفتی 😐😐🤦🏻♀️منظورم اینه بعضی ها فرزند محبوب نیستن بیا (حالا شما خودتو بکش فایده نداره ...

من که نمیخوام محبوب باشم . منظورم اینه من متوجه عشق شون هستم میدونم دوستم دارن ...

فقط نسبت به من بیخیال آن. نسبت به آینده ام یا این چیزا

فقط سال کنکور خودم و آبجیم رو مقایسه میکنم برای اون همه چی رو فراهم میکردن ولی من نه

مثلا من الان هیچی نمتونم درس بخونم

اینارو برای احساسی که داری میگم. نه واسه کاری که باید انجام بدی. اگه بذاری توی حست اثر بذاره و احساس ...

نه مامان و بابام خوبن فقط من نسبت به بقیه خواهر برادرام پایین ترم

قصدم همینه شاغل بشم و یک دانشگاه خوب برم ولی همش دارم نا امید میشم خیلی سخته توی این شرایط بخونم

نه مامان و بابام خوبن فقط من نسبت به بقیه خواهر برادرام پایین ترم قصدم همینه شاغل بشم و یک دانشگاه خ ...

همه انسان ها برابرن و هیچ کس از کسی دیگه پایین تر نیس. اگه مامان و بابات خوب بودن هیچ وقت نمیذاشتن بچه شون اینجوری فکر کنه

والا خواهر که هیچ، یه گودزیلای بی شاخ و دمه. واسه همین بهش میگم ازین آدمای بی رحم ممکنه چیزای خییییی ...

نه آبجیم اینجوری نیست.

اون فقط یکم اخلاقش خاصه نمیتونم درست توضیح بدم ... همین که گوشتمو میخوره ولی استخونم رو دور نمیندازه😂💔

چطور میتونن اصلا مگه میشه علنن فرق گذاشت بین بچه ها!!

خب طبیعیه بین اون بچه ای که فوق العاده هست با اون بچه ای که همش شکست میخوره فرق بزاری

عزیزم اعتماد بنفست پایین اومده

اخه من هیچی ندارم نسبت به اون

حتی نمیتونم بگم اندام خوبه یا چهره ام

یا حتی نمیتونم بگم سلامت ام که بتونم رژیم بگیرم و برای تغییر تلاش کنم

من که نمیخوام محبوب باشم . منظورم اینه من متوجه عشق شون هستم میدونم دوستم دارن ...فقط نسبت به من بیخ ...

عزیزم بخوای به این چیزا فکر کنی ده سال دیگه هم نمیتونی بخونی. تمرکز و تکیه تو فقط بذار روی خودت. یه سال نون و پنیر بخوری با لباس کهنه ولی به هیچی فکر نکنی و درست رو بخونی ارزشش رو داره. اگه همت و انگیزه واسه درس خوندن نداری باید یه فکر دیگه بکنی و هر راهی پیدا میکنی باید مستقل از خونوادت باشه. میبینی که چقد بی رحمن.

اره ، واقعا داداشا جونشون ،خواهر کوچیکس،

اره خداییش داداشام هیچی بهشون نگم برام هدیه اینا میخرن و خیلی به فکر درس و کنکور منن

نه آبجیم اینجوری نیست.اون فقط یکم اخلاقش خاصه نمیتونم درست توضیح بدم ... همین که گوشتمو میخوره ولی ا ...

عزیزم شما یکی از مشکلاتت اینه که مشکلاتت رو انکار میکنی و به زور میخوای بگی همه خوبن.

باشه اصلا بگو اونا خوبن ولی این از زشتیه کارشون کم نمیکنه.

و شما نمیتونی اونارو مجبور کنی درست رفتار کنن فقط میتونی روی کارای زشت و ظالمانشون تمرکز نکنی تا فکرت درگیرشون نشه و اعصابت خورد نشه؛ و وقت و انرژی از همون نون پنیری که خوردی رو بذاری واسه کنکور و واسه نجات دادن خودت.