اولا چطور اشنا شدین . دوما چند سالتونه.... اینجا یکی بود میکفت همزمان با ۷ نفر بودم و اخرشم همینطور ازدواج کردم و معتقد بود خراب نیس.... من در جایگاه قضاوت نیستم . ولی ایا با این ۷ نفر دست هم نداده ؟؟؟؟؟ کاری ب اون قضیه ش هم ندارم... میخام بدونم کلا چطور مخ اینا رو زده .... ۷ نفر خیلی .... دهنم سرویس شد... بچه ها من به خودم میرسم زشت نیستم لباس پوشیدنم مرتبه ، ارایش ملایم . سعی میکنم رفتار پسرونه نداشته باشم و و و .... ولی موندم توی تبدیل کراش ب رل .... دهنم سرویس شده . تنهام خستممم اذیتممم و اینم بگم قصدم ازدواجهههههههه . یکی بیاد ب دااد من برسه 🥺🥺🥺🥺🥺 خواهشااا هیچ مردی درخواست نده .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل م ...
گفتنش راحته.برخلاف کل عمرم دو سال پیش شیفته یکی شدم چندبار رفتم جلو اصلا نمیداشت حرف بزنم.تا مدتها حالم خراب بود.پسر پرو باید باشه درست ولی از سنگ که نیستیم.اون سنگ ها اتفاقا دخترو له میکنن و سو استفاده.عجیبه روزگار
گفتنش راحته.برخلاف کل عمرم دو سال پیش شیفته یکی شدم چندبار رفتم جلو اصلا نمیداشت حرف بزنم.تا مدتها ح ...
اینکه میگید اصلا نمیذاشت حرف بزنم که دیگه بی احترامیه . من نگفتم در حین ابراز علاقه بی احترام بشید . میگم برید حرفتونو بزنید . حالا که این ادم نذاشته حتی حرف بزنی هم تکلیفش معلومه....
منم نمیگم از سنگید . ولی هرچیییی که هستید از لحاظ احساسی قویتر از ی دختر هستید ... من فقط میگم کارِ مردِ پیشنهاد دادن . نمیگم ازار نمیبینید .... متاسفم بابت تجربه ی تلختون. انشاالله دیگه هرگز تجربش نکنید