2777
2789
عنوان

را بطه

681 بازدید | 71 پست

اولا چطور اشنا شدین . دوما چند سالتونه.... اینجا یکی بود میکفت همزمان با ۷ نفر بودم و اخرشم همینطور ازدواج کردم و معتقد بود خراب نیس.... من در جایگاه قضاوت نیستم . ولی ایا با این ۷ نفر دست هم نداده ؟؟؟؟؟ کاری ب اون قضیه ش هم ندارم... میخام بدونم کلا چطور مخ اینا رو زده .... ۷ نفر خیلی .... دهنم سرویس شد... بچه ها من به خودم میرسم زشت نیستم لباس پوشیدنم مرتبه ، ارایش ملایم . سعی میکنم رفتار پسرونه نداشته باشم و و و .... ولی موندم توی تبدیل کراش ب رل .... دهنم سرویس شده . تنهام خستممم اذیتممم و اینم بگم قصدم ازدواجهههههههه . یکی بیاد ب دااد من برسه 🥺🥺🥺🥺🥺 خواهشااا هیچ مردی درخواست نده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجازی اشناشدیم ۳۰سالمه۲۲ اشنا شدم باهاش

گند اخلاقم بودم😂

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

منم دوست پسرای زیادی داشتم اما دوست داشتم سنتی ازدواج کنم و سنتی هم ازدواج کردم منوو تو عروسی یکی از اقوام دیدن و بعدش اومدن خواستگاری

من سی سالمه بیست سالگی عقد کردم

همسرمم ۳۷ سالشه

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
منم دوست پسرای زیادی داشتم اما دوست داشتم سنتی ازدواج کنم و سنتی هم ازدواج کردم منوو تو عروسی یکی از ...

چطور دوست میشدی ؟ رفتارت چطور بود ؟ تیپ و ظاهرت چطور بود ؟ چطور پیشنهاد میدن ؟ میشه راهنمایی کنی . باور کن جدی میپرسمممم سرویس شدم

چرا منتظر موندی یکی پیشنهاد بده، اگه از کسی خوشت اومد، برو مطرح کن، غرور کاذب باعث تنهایی آدما میشه ، مثل من که هیچ وقت جرعت نکردم به دختری که دوسش داشتم بگم و برم جلو ، الان سالهاست تنهام