اولا چطور اشنا شدین . دوما چند سالتونه.... اینجا یکی بود میکفت همزمان با ۷ نفر بودم و اخرشم همینطور ازدواج کردم و معتقد بود خراب نیس.... من در جایگاه قضاوت نیستم . ولی ایا با این ۷ نفر دست هم نداده ؟؟؟؟؟ کاری ب اون قضیه ش هم ندارم... میخام بدونم کلا چطور مخ اینا رو زده .... ۷ نفر خیلی .... دهنم سرویس شد... بچه ها من به خودم میرسم زشت نیستم لباس پوشیدنم مرتبه ، ارایش ملایم . سعی میکنم رفتار پسرونه نداشته باشم و و و .... ولی موندم توی تبدیل کراش ب رل .... دهنم سرویس شده . تنهام خستممم اذیتممم و اینم بگم قصدم ازدواجهههههههه . یکی بیاد ب دااد من برسه 🥺🥺🥺🥺🥺 خواهشااا هیچ مردی درخواست نده .
چرا منتظر موندی یکی پیشنهاد بده، اگه از کسی خوشت اومد، برو مطرح کن، غرور کاذب باعث تنهایی آدما میشه ...
واقعا که . همین کارا رو کردین ی عده دخترم توی تنهایی پوسیدن.... پیشنهاد دادن کار مرده نه دختر. من از خیلی عرف جامعه خوشم نمیاد ،ولی استثناعا این قضیه کاملا درسته . درضمن قبلا این کارو کردم توهین و تحقیر و بلاک شدم . خواهشا اینو نخاین از دخترا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل میگی واسه دلم رفتم جلو.... شما چطور قدمی برنمیداری بعد سر اسوده میتونی زمین بذاری از دست خودت؟
قطعا ک زیبایی عزیزمناراحت نباشانشالله بهترینا قسمتت میشهمن رابطه هام اکثرا مجازی بود یافامیل اشنا کر ...
یعنی باور کن ی چیزایی امونمو بریده ...... 🥺🥺🥺 منم دلم میخاد عزیزِ دلِ کسی باشم که دوسش دارم... و کاملا دوطرفه باشه عشقمون و ازدواج کنیم خوشبخت شبم.... فکر نکنید زندگیم گل و بلبله فقط همینم کمه.... ولی هرکسی اولویتی داره ...