اولا چطور اشنا شدین . دوما چند سالتونه.... اینجا یکی بود میکفت همزمان با ۷ نفر بودم و اخرشم همینطور ازدواج کردم و معتقد بود خراب نیس.... من در جایگاه قضاوت نیستم . ولی ایا با این ۷ نفر دست هم نداده ؟؟؟؟؟ کاری ب اون قضیه ش هم ندارم... میخام بدونم کلا چطور مخ اینا رو زده .... ۷ نفر خیلی .... دهنم سرویس شد... بچه ها من به خودم میرسم زشت نیستم لباس پوشیدنم مرتبه ، ارایش ملایم . سعی میکنم رفتار پسرونه نداشته باشم و و و .... ولی موندم توی تبدیل کراش ب رل .... دهنم سرویس شده . تنهام خستممم اذیتممم و اینم بگم قصدم ازدواجهههههههه . یکی بیاد ب دااد من برسه 🥺🥺🥺🥺🥺 خواهشااا هیچ مردی درخواست نده .
چرا منتظر موندی یکی پیشنهاد بده، اگه از کسی خوشت اومد، برو مطرح کن، غرور کاذب باعث تنهایی آدما میشه ...
واقعا که . همین کارا رو کردین ی عده دخترم توی تنهایی پوسیدن.... پیشنهاد دادن کار مرده نه دختر. من از خیلی عرف جامعه خوشم نمیاد ،ولی استثناعا این قضیه کاملا درسته . درضمن قبلا این کارو کردم توهین و تحقیر و بلاک شدم . خواهشا اینو نخاین از دخترا
این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل میگی واسه دلم رفتم جلو.... شما چطور قدمی برنمیداری بعد سر اسوده میتونی زمین بذاری از دست خودت؟
قطعا ک زیبایی عزیزمناراحت نباشانشالله بهترینا قسمتت میشهمن رابطه هام اکثرا مجازی بود یافامیل اشنا کر ...
یعنی باور کن ی چیزایی امونمو بریده ...... 🥺🥺🥺 منم دلم میخاد عزیزِ دلِ کسی باشم که دوسش دارم... و کاملا دوطرفه باشه عشقمون و ازدواج کنیم خوشبخت شبم.... فکر نکنید زندگیم گل و بلبله فقط همینم کمه.... ولی هرکسی اولویتی داره ...