2777
2789
عنوان

را بطه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 71 پست
چرا منتظر موندی یکی پیشنهاد بده، اگه از کسی خوشت اومد، برو مطرح کن، غرور کاذب باعث تنهایی آدما میشه ...

واقعا که . همین کارا رو کردین ی عده دخترم توی تنهایی پوسیدن.... پیشنهاد دادن کار مرده نه دختر. من از خیلی عرف جامعه خوشم نمیاد ،ولی استثناعا این قضیه کاملا درسته . درضمن قبلا این کارو کردم توهین و تحقیر و بلاک شدم . خواهشا اینو نخاین از دخترا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

4سال پیش از به پسر خوشم میومد اما یه طرفه بود اون اصلا بهم پیشنهاد نداد منم دبگه نرفتم جلواره دیگه و ...

حالا گفتن هیچی . ولی هیچ تلاشی نکردی به چشمش بیای ؟؟؟

قطعا ک زیبایی عزیزم

ناراحت نباش

انشالله بهترینا قسمتت میشه

من رابطه هام اکثرا مجازی بود یافامیل اشنا کراش میزدن

یا دوست دوست پسر دوستام بودن خلاصه اینا

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

خجالت و کمرویی

این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل میگی واسه دلم رفتم جلو.... شما چطور قدمی برنمیداری بعد سر اسوده میتونی زمین بذاری از دست خودت؟

حالا گفتن هیچی . ولی هیچ تلاشی نکردی به چشمش بیای ؟؟؟

چرا

برادر دوستم بود

داستانش طولانیه ولی خب تقریبا هر روز منو میدید

البته از یه جایی به بعد فهمیدم هم خودش هم خانوادش ادمای کثیفین

به یکی دیگه از دوستام که خیلی وارد بود گفتم امتحانش کنه راحت پاداده بود بهش و کلا دختر باز بود

قطعا ک زیبایی عزیزمناراحت نباشانشالله بهترینا قسمتت میشهمن رابطه هام اکثرا مجازی بود یافامیل اشنا کر ...

یعنی باور کن ی چیزایی امونمو بریده ...... 🥺🥺🥺 منم دلم میخاد عزیزِ دلِ کسی باشم که دوسش دارم... و کاملا دوطرفه باشه عشقمون و ازدواج کنیم خوشبخت شبم.... فکر نکنید زندگیم گل و بلبله فقط همینم کمه.... ولی هرکسی اولویتی داره ...

این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل م ...

اتفاقا پیش رفیقام مجلس رو دست میگیرم و جوک و خنده و رقص و شوخی و زبون بازی

اما به دختر و خانم که میرسم اصلا نگاهشون نمیکنم

چرا برادر دوستم بود داستانش طولانیه ولی خب تقریبا هر روز منو میدید البته از یه جایی به بعد فهمیدم هم ...

به هرانچه دلت میخاد و ارزو داری برسی الساعه.... توام همینو ارزو کن برام لطفا.....

یعنی باور کن ی چیزایی امونمو بریده ...... 🥺🥺🥺 منم دلم میخاد عزیزِ دلِ کسی باشم که دوسش دارم... و ...

متوجه هستم چی میگی

ازته قلبم دعا میکنم هرچی میخوای همون بشه❤️

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

اتفاقا پیش رفیقام مجلس رو دست میگیرم و جوک و خنده و رقص و شوخی و زبون بازیاما به دختر و خانم که میرس ...

واقعا ۴۳ سالته ؟ خب ک چی؟ این افتخار نیس . ی مشاوره برو