2777
2789
عنوان

را بطه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 71 پست
متاسفم برای تجربه ی تلخی که داشتید .... خداشاهده یکی دوبار شاید در حد یکی دو هفته شده با ی نفر حرف ز ...

ممنون آجی

همچنین برای شما

مادر همانند عمر آدمیست ، دوبار داده نمیشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط با یک نفر بودم اونم سنم کم بود ۱۴ سالگی تا ۱۹ سالگی

باهاش بودم وسطاشم کات میکردیم

بعدش خودم کات کردم رفتم دانشگاه اونجا پیشنهاد داشتم قبول نمیکردم

بعدش شوهرم منو تو عروسی دید پسندید اومد خواستگاری

۲۱ سالگی عروس شدم

من فقط با یک نفر بودم اونم سنم کم بود ۱۴ سالگی تا ۱۹ سالگیباهاش بودم وسطاشم کات میکردیمبعدش خودم کات ...

خوشبخت باشین .... لطفا شماهم برام آرزوی رسیدن به آرزومو داشته باشین... زود برسم......

این اخلاقتو ترک کن. ی پسر خجالتی هرگز جذاب نیس ،بازم میکم جرات کن برو پیشنهاد بده . نه بشنوی حداقل م ...

گفتنش راحته.برخلاف کل عمرم دو سال پیش شیفته یکی شدم چندبار رفتم جلو اصلا نمیداشت حرف بزنم.تا مدتها حالم خراب بود.پسر پرو باید باشه درست ولی از سنگ که نیستیم.اون سنگ ها اتفاقا دخترو له میکنن و سو استفاده.عجیبه روزگار

گفتنش راحته.برخلاف کل عمرم دو سال پیش شیفته یکی شدم چندبار رفتم جلو اصلا نمیداشت حرف بزنم.تا مدتها ح ...

اینکه میگید اصلا نمیذاشت حرف بزنم که دیگه بی احترامیه . من نگفتم در حین ابراز علاقه بی احترام بشید . میگم برید حرفتونو بزنید . حالا که این ادم نذاشته حتی حرف بزنی هم تکلیفش معلومه....

منم نمیگم از سنگید . ولی هرچیییی که هستید از لحاظ احساسی قویتر از ی دختر هستید ... من فقط میگم کارِ مردِ پیشنهاد دادن . نمیگم ازار نمیبینید .... متاسفم بابت تجربه ی تلختون. انشاالله دیگه هرگز تجربش نکنید