2777
2789
عنوان

را بطه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا که . همین کارا رو کردین ی عده دخترم توی تنهایی پوسیدن.... پیشنهاد دادن کار مرده نه دختر. من از ...

پس چرا وقتی اعتراف میکنیم دلمون رو میشکونین؟

مادر همانند عمر آدمیست ، دوبار داده نمیشه

از من ناراحت نشین . چون میدونم تنهایی مزخرفه و شما ی دختر دیگه رو هم تنها گذاشتین اینا رو گفتم فقط.. ...

تا حالا دقت نکرده بودم، یه دختر دیگه به خاطر خجالت و حیای بیش از حد من تنها ماند، جالب بود.

اگه نخ دادی بده ... که بازم خیلیا دل میشکنن حتی بااین کار ، ولی هرگز مستقیم نگو . پرووهای از خودراضی... ببین خدا هم ک باشی ، ملکه زیبایی و پاکی هم ک باشی ، فکر میکنن دم دستی هستی ! بی جنبه های فلان فلان شده

تو مردی ؟ من حواسم نبود . ببین بذار خیالتو راحت کنم. همه جا ادم بیشعور پیدا میشه ک عواطف دیگرانو به سخره بگیرن.... ولی اینکه میگی دلمونو میشکنید ... به هرحال من میگم پیشنهاد دادن کار ی مرد هست ! ممکنه این وسط نه هم شنیده بشه . ولی هرچقددددر برا ی مرد سخت باشه ، میلیون برابر بیشتر برا ی دختر سخته . دیگه اون دختر زندگی نداره. بازم راجع به دخترا میگم ۹۰ درصد دخترا ، نه همه ....

اگه نخ دادی بده ... که بازم خیلیا دل میشکنن حتی بااین کار ، ولی هرگز مستقیم نگو . پرووهای از خودراضی ...

منظورتونو نفهمیدم

پررو کیه بی جنبه کیه

من که مثل یه عاشق واقعی احساسمو بهش گفتم

تا حالا دقت نکرده بودم، یه دختر دیگه به خاطر خجالت و حیای بیش از حد من تنها ماند، جالب بود.

پس دست بجنبون . اول رو ظاهر و اعتمادبنفست کار کن بعد برو جلو . امروزی باش بعد پیشنهاد بده .

منظورتونو نفهمیدم پررو کیه بی جنبه کیه من که مثل یه عاشق واقعی احساسمو بهش گفتم

اولش فکر کردم دختری توی اون پیام اول . پیام دوم ک ریپلای زدم فهمیدم مردی

تو مردی ؟ من حواسم نبود . ببین بذار خیالتو راحت کنم. همه جا ادم بیشعور پیدا میشه ک عواطف دیگرانو به ...

خودم همین عقیده رو دارم که خانما دلشون زود شکسته میشه و تحملش براشون عذاب آوره

ولی خدایی آدم سر بشکنه ولی دل نشکنه

خودم همین عقیده رو دارم که خانما دلشون زود شکسته میشه و تحملش براشون عذاب آورهولی خدایی آدم سر بشکنه ...

درست میگی. نگفتی.... چقدر هم سطح بودید ؟ چقدر امروزی هستی ؟

اون چی گفت . چقدر هم سطح بودید ؟

دوتامون قبلا جدا شدیم ، ایشون بچه دارن من ندارم ، دوتامون شاغلیم ، دوسال همدیگرو میشناختیم ، آخرش بهم گفت نه همین امروز

دوتامون قبلا جدا شدیم ، ایشون بچه دارن من ندارم ، دوتامون شاغلیم ، دوسال همدیگرو میشناختیم ، آخرش به ...

متاسفم برای تجربه ی تلخی که داشتید .... خداشاهده یکی دوبار شاید در حد یکی دو هفته شده با ی نفر حرف زدم ، همون اولم اتفاقا دردودلامو از کسی که میخوامش براش گفتم... یعنی طرف خیالش راحت بود من نمیخامش ! نمیدونم این ادم چی با خودش فکر کرده ، ولی هرکس از تجربیات و مدلی ک خودش هست میگه ... منم از مدلی ک خودم هستم حرف زدم.... بعضیا میتونن برا سرگرمی هم با کسی باشن ، ولی بعضیا نه.......

نمیدونم چی بگم . فقط اینکه این اتفاقات هم برای اقایون میفته هم خانما . ولی قبول کنید خیلییی خیلی برای خانما بیشتر ، چون درنهایت کسی که قراره بره خواستگاری ، اقاست و نه خانم....

براتون حال خوب آرزو میکنم🌹