اولا چطور اشنا شدین . دوما چند سالتونه.... اینجا یکی بود میکفت همزمان با ۷ نفر بودم و اخرشم همینطور ازدواج کردم و معتقد بود خراب نیس.... من در جایگاه قضاوت نیستم . ولی ایا با این ۷ نفر دست هم نداده ؟؟؟؟؟ کاری ب اون قضیه ش هم ندارم... میخام بدونم کلا چطور مخ اینا رو زده .... ۷ نفر خیلی .... دهنم سرویس شد... بچه ها من به خودم میرسم زشت نیستم لباس پوشیدنم مرتبه ، ارایش ملایم . سعی میکنم رفتار پسرونه نداشته باشم و و و .... ولی موندم توی تبدیل کراش ب رل .... دهنم سرویس شده . تنهام خستممم اذیتممم و اینم بگم قصدم ازدواجهههههههه . یکی بیاد ب دااد من برسه 🥺🥺🥺🥺🥺 خواهشااا هیچ مردی درخواست نده .
چطور دوست میشدی ؟ رفتارت چطور بود ؟ تیپ و ظاهرت چطور بود ؟ چطور پیشنهاد میدن ؟ میشه راهنمایی کنی . ب ...
رفتارم والله دختر مغروریم ولی شوخ طبعم .تیپ و ظاهرم امروزیه .دانشگاه میرفتم اونجا پیشنهاد میشد. با دوستام میرفتم بیرون
نمیدونم چجوری بود ولی پیشنهاد زیاد داشتم
ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
خب کسی هم پیدا کن که دیگه دوراشو زده باشه و تفریحاتش از هر نظر کرده باشه حالا جدی قصدش ازدواج باشه
گفتنش اسونه. ی ادمی ی کاری کرد فکر میکردم این قصدش ۱۰۰ درصدددد ازدواجه....بعد ... بیخیال ک چی شد.... ولی مگه الکیه ؟ مگه توی پیشونیشون نوشته ؟ من کم از کسی خوشم میاد ...چند سالی یبااار...
چرا منتظر موندی یکی پیشنهاد بده، اگه از کسی خوشت اومد، برو مطرح کن، غرور کاذب باعث تنهایی آدما میشه ...
شما پسری چرا باید جرعت نکنی واقعااا
ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️